Ce mai poţi cumpăra cu 150 lei?

9 decembrie 2011   Evenimente

Zilele friguroase îşi spun cuvântul, iar ţie parcă nu-ţi mai vine să umbli chiar golaşă. Deşi ai tendinţa să crezi că hainele de sezon sunt mereu scumpe, s-ar putea să ai câteva surprize plăcute! Uite ce poţi face cu prima ta de Sărbători.

Este bine să cumperi în continuare haine simple,care merg purtate în mai multe combinaţii. Îţi recomand o haină scurtă roşie,cu centură în talie,pentru că este feminină şi pentru că merge atât la rochie,cât şi la pantaloni.

Încearcă un model cu guler tunică,pentru a putea să porţi pe deasupra o eşarfă sau un guler de blană.

Eponge Fashion Paris,149,9 lei

O fustă cloş este varianta perfectă! Dacă o alegi neagră,cu atât mai bine! Poart-o cu o cămaşă cu imprimeu sau cu o bluză din mătase,ceva mai sofisticată.

Eponge Fashion Paris,69,9 lei

Cardigan lung,verde intens! O combinaţie îndrăzneaţă,care îţi poate salva ţinuta. Ştim că te-ai plictisit de cardiganele tale gri sau negre!

TinaR,89 lei

O eşarfă „ţigănească” nu este o opţiune strict estivală. Merge purtată şi toamna şi iarna,atâta vreme cât cromatic,faci nişte schimbări. Alege ceva roşu,maro sau amândouă.

LaFemme,49,98 lei

Pentru jeanşii tăi închişi la culoare,poartă o cămaşă simplă,cu un detaliu (un jabou nu atât de amplu) în zona bustului. Bleumarinul este extrem de elegant şi merge de minune cu accesorii aurii.

House of Art,79,9 lei

Mai multe