Ce palton porţi în iarna asta

10 decembrie 2016   Evenimente

Dă un aer feminin ţinutei şi este foarte călduros. Iată elementele comune ale unei piese vestimentare-cheie din garderobă, în acest sezon: paltonul.

Modele supradimensionate

Paltonul cu volum,la modă de mai multe sezoane consecutive,este numai bun de purtat peste tricotaje groase. Dacă opteazi pentru un astfel de model,ţine cont că echilibrul proporţiilor reprezintă cheia unei astfel de ţinute. Se combină cel mai bine cu articole de dimensiuni constrastante:colanţi,pantaloni pană sau fuste conice. Pentru un plus de feminitate,prinde-te în talie cu un cordon îngust.

Palton,bonprixro.eu,89,90 lei

Palton,bonprixro.eu,159,90 lei

Cu tăietură clasică

Că are un rând sau două de nasturi,paltonul clasic cu revere înguste şi croi drept nu se demodează. Dacă ai un astfel de articol în garderobă,îmbracă-l la rochii şi fuste,neapărat cu dresuri şi cizme cu toc. În cazul în care vrei să-ţi cumperi unul,optează pentru un model în tonuri de bej,negru sau maro.

Palton,raspberryfashion.ro,199 lei

Palton,mangooutlet.com,159,90 lei

Strâns pe corp

Pentru că urmăreşte linia corpului,paltonul cambrat are o tentă feminină. Renunţă la banalul negru,în favoarea unei nuanţe mai deschise. Doar aşa vei reuşi să te diferenţiezi printre zecile de femei care poartă modele identice.

Palton,bonprixro.eu,134,90 lei

Palton,bonprixro.eu,179,90 lei

Scurt şi şic

Preferatul femeilor active,paltonul scurt merge de minune atât cu pantaloni strânşi pe picior,cât şi cu o rochie în cloş cu ghete cu toc. Portă-l cu piese în stilul vestimentar care te caracterizează!

Palton,fashiondays.ro,145 lei

Cu croială cloş

Un astfel de paltonavantajează orice tip de siluetă,pentru că pune în evidenţă talia şi bustul şi distrage atenţia din zona şoldurilor. Se potriveşte atât cu pantaloni,cât şi cu fuste sau rochii. Dacă optezi pentru a doua variantă,ai grijă ca lungimea fustei sau a rochiei să nu depăşească paltonul.

Palton,miniprix.ro,179,10 lei

Palton,miniprix.ro,139,30 lei

Dacă eşti minionă,evită modelelesupradimensionate,căci nu te avantajează.

La modă în acest sezon sunt şi paltoanele tip halat,care se potrivesc oricărei siluete.

Palton,emag.ro,150 lei

Mai multe