Ce se poartă primăvara asta

5 martie 2017   Evenimente

Bluze cu volane sau cu mâneci-clopot, rochii în dungi sau cu buline, pantaloni fucsia sau galben solar … acestea sunt doar câteva din noutăţile acestui sezon.

Dungi fine,multicolore

În această primăvară,pregăteşte-te să vezi  şi să porţi dungi în toate dimensiunile şi culorile. Decorează tricouri supradimensionate,rochii,fuste şi cămăşi asimetrice. Se menţin în tendinţe şi clasicele dungi subţiri,albe şi negre,dispuse vertical.

Cămaşă,Reserved,79,90 lei

Rochie,bonprixro.eu,79,80 lei

Volane şi volănaşe

Au rămas la modă bluzele şi rochiile cu volane. Dacă ai bustul mic,poartă bluze sau rochii care au volane în zona umerilor. În cazul în care ai un bust generos,îmbracă rochii cu volane în partea de jos a corpului. Ca o noutate,anul acesta sunt în tendinţe şi pantalonii cu volane.

Rochie,H&M,59,90 lei

Bluză,H&M,89,90 lei

Bluză,mangooutlet.com,39,90 lei

Explozie de culori vii

Dacă anul trecut pastelurile au fost în vogă,acum în tendinţe sunt articolele roz bombon şi în nuanţe de muştar şi galben-lămâiţă. O rochie cu croi lejer şi mâneci lungi poate fi asortată cu o pereche de încălţări joase şi cu o pereche de cercei mari.

Top,Zara,89,90 lei

Pantofi,Reserved,129,90 lei

Pantaloni,raspberryfashion.ro,99 lei

Geantă,mangooutlet.com,59,90 lei

Imprimeuri florale

Nu mai este nicio surpriză că primăvara se poartă motivele florale. Ca o noutate în acest sezon,florile,indiferent de dimensiunea lor,vor fi prezente şi pe trenciuri,jachete şi pantaloni,nu doar pe bluze şi rochii.

Rochie,Stradivarius,69,90 lei

Pantaloni,mangooutlet.co,99,99 lei

Rochie,bonprixro.eu,120 lei

Un altfel de trenci

Pentru că în modă totul se poate reinterpreta,trenciul,o piesă cu o istorie îndelungată,a fost şi el supus transformărilor. Clasica lui culoare,kaki-bej,a fost înlocuită cu nuanţe puternice-  verde,galben,fucsia-, iar croiala lui a fost adaptată ultimelor tendinţe.

Trenci,bonprixro.eu,104,90 lei

Trenci,Stradivarius,149,90 lei

Trenci,Zara,149,90 lei

Buline mici şi dese

Când vrei să te simţi atrăgătoare,pariază întotdeauna pe bulinele albe,pe fond negru,albastru,roşu sau verde. Îmbracă bentiţe şi cămăşi cu buline,inspirate din anii '80,precum şi pe rochiile evazate. Asortează-le cu piese monocrome.

Pantofi cu tocul mic

La modă în anii ’50-’60,pantofii cu tocul de 2-3 cm se vor purta din nou anul acesta. Sunt comozi,sunt şic! Se menţine în tendinţe şi încălţămintea cu tocuri groase şi pătrate.

Mai multe