Cea mai dorită culoare de păr: lavanda pudrată

25 aprilie 2017   Evenimente

Femeile au devenit din ce în ce mai curajoase şi mai dornice să experimenteze şi de ce nu, să-şi exprime personalitatea şi creativitatea. Aşa că, atunci când vine vorba de culori de păr, nuanţele colorate se află în topul preferinţelor!

Lavanda pudrată-cea mai cerută nuanţă

Această culoare,foarte asemănătoare cu nuanţa mov a florii de lavandă  a fost adoptată imediat de femeile cu păruldeschis la culoare,blond sau alb. Nuanţele pot diferi în funcţie de preferinţele fiecărei persoane şi de pigmentul natural al părului. Divele de peste ocean au fost printre primele care au îndrăznit să aleagă această culoare de păr,ca apoi fenomenul să ia amploare în rândul tuturor femeilor.

Cum obţii această nuanţă

Cel mai uşor se obţine în cazul în care ai deja părul deschis la culoare,fie natural,fie vopsit. Însă dacă şi pe tine te-a cucerit această culoare,dar ai părul şaten,nu renunţa la idee şi ia în calcul varianta unui decapaj. Mergi la un salon şi lasă-te pe mâna unui profesionist dacă vrei să obţii cele mai bune rezultate şi nu îţi doreşti să îţi distrugi structura firului de păr. Următorul pas constă în aplicarea unui pigment pe firul de păr,care iese în timp,după un anumit număr de spălări. Anumite nuanţe pot fi obţinute direct din vopsea,însă pigmentul e mai recomandat pentru că dacă te vei plictisi de această culoare,vei putea scăpa cu uşurinţă de ea.

Citeşte şi:Ce culoare de păr ţi se potriveşte

Menţine frumuseţea culorii

Secretul care te va ajuta să ai un păr strălucitor,chiar dacă poate a fost nevoie să îl decolorezi-este hidratarea. Foloseşte la fiecare spălare balsam de păr şi săptămânal o mască,cumpărată din comerţ sau preparată acasă. Uleiul cocos încălzit şi lăsat pe păr cel puţin jumătate de oră face minuni,la fel cum şi masca din jumătate de avocado,combinat cu o lingură de ulei de măsline şi vitamina A uleioasă poate face adevărate minuni pentru obţinerea unui păr nu doar frumos,ci şi sănătos.

CIteşte şi:Menţine culoarea părului mai mult timp cu 6 sfaturi

Mai multe