Cea mai recentă tendinţă în modă, apreciată de vedete din toată lumea: rochia sacou

30 martie 2017   Evenimente

Inspirată din garderoba masculină, dar foarte feminină şi elegantă, rochia sacou sau este cea mai recentă tendinţă în modă. De la Rihanna, la Jennifer Lopez, tot mai multe vedete apreciază acest model de rochie.

Rochiasacou sau „the tux dress”,aşa cum mai este cunoscută,este un blazer lung,care are un aspect formal. Acest model de rochie este potrivit pentru evenimente importante şi ţinute office. Şi mai puţin pentru stilul casual.Când vine vorba de lungime,rochia tuxedo oscilează între mini şi medie. Poate fi cu mâneci sau fără mâneci. În funcţie de stilul tău vestimentar,alege-o pe cea care ţi se potriveşte.

Citeşte şi:Fusta midi cu imprimeu floral:cum s-o porţi în această primăvară

Dacă nu vrei ca ţinuta de birou să fie prea îndrăzneaţă,poţi lua la rochia sacou o pereche de blugi skinny sau pantaloni negri office. În schimb,dacă alegi rochia sacou fără mâneci,poart-o cu un tricou simplu.

Rochia sacou poate fi găsită în diferite modele şi culori,astfel încât o vei găsi pe cea potrivită pentru tine.

şi alb sunt nuanţele comune,însă nu sunt singura alegere. Şi culorile pastelate sunt la modă,mai ales în această perioadă a anului. În plus,arată foarte bine alături de o pereche de pantofi cu toc înalt sau sandale. Finalizează ţinuta cu accesoriile potrivite.

Citeşte şi:Modalităţi de-a purta fusta plisată

Descoperă mai jos selecţia noastră de ţinute cu rochia sacou,din care te poţi inspira şi tu!

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe