Ceasuri elegante pentru sezonul de iarnă

19 decembrie 2015   Evenimente

Adaugă un ceas elegant pentru lookul de iarnă. Aceasta vine ca o scuză de a transforma accesoriile şi deschide calea hainelor groase. După ţinută, ceasul este o piesă care arată personalitatea ta.

Acesta scoate în evidenţă stilul individual,cu o parte din tendinţele noastre preferate de iarnă. Iată de ce trebuie să ţii cont când alegi un ceas:

Textura

Frigul rece al iernii aduce cu el o tendinţă de modaăpentru nimic cald şi neplăcut la atingere. Blănurile de iarnă,eşarfele şi penele trebuie să fie completate cu texturi vibrante în formă de ceas pe încheietura mâinii. Adaugă un ceas din textură la colecţia ta unul dintre adevăratele noastre ceasuri  favorite. Cu o curea alb-negru şi o ţesătura uimitoare,pătrat,cu un ton auriu,  carcasă din oţel inoxidabil,nu vei dori să cauţi altceva.

  

Curea scoţiană în carouri

Prinde acest sezon cu stil. Ceasurile cu,curea în model tradiţional şi pleduri sunt cele la modă,cele mai stilate din acest sezon,potrivite pentru încheietura mâinii tale. Acest ceas are un amestec eclectic de culoare şi model în întreaga linie,la fel şi cureaua,care dă un sentiment imediat de stil sofisticat. Cu o cutie din plastic şi curea de silicon,este rezistent la apă,ceea ce-l face perfect pentru zăpadă din zilele de iarnă.

Paietele

Nimic nu este mai potrivit iarna şi în acest sezon decât un strop de strălucire. Adăugând o notă de lux pentru orice ţinută,atinge strălucirea la încheietura mâinii la locul de muncă sau pe ringul de dans. Acesta dispune de o carcasă din oţel inoxidabil,cu un ton de auriu şi de perlă,dacă vrei ceva care să te facă să te simţi specială,asta este alegerea. Acestea înfrumuseţează ţinuta,dându-i un simţ cu adevărat extraordinar.

Mai multe