Cele mai frumoase modele de mănuşi

20 decembrie 2011   Evenimente

Te apără de frig şi adaugă un plus de eleganţă şi de culoare ţinutei. În plus, mănuşile pot fi încorporate în orice fel de look şi scot din banal o îmbrăcăminte fadă. Iată cele mai importante trenduri!

Mănuşile de piele au un farmec aparte. Par că nu se demodează şi se asortează la diverse combinaţii de haine. Poţi să alegi o apariţie elegantă,cu o rochie lungă şi decoltată,la care adaugi o pereche de mănuşi de piele lungi sau office,cu o cămaşă albă şi o fustă plic,cu un palton negru şi mulat pe corp,care este întregit de o pereche de mănuşi ce acoperă doar palmele.

Pentru Revelion,surprinde-ţi oaspeţii cu o ţinută elegantă care să cuprindă mănuşi din dantelă. La modă în acest sezon,acest tip de accesoriu dă o alură extrem de nobilă şi scoate în evidenţă farmecul feminin. Ca să obţii un aer fermecător,asotează-le cu un plic şi pune-ţi bijuterii strălucitoare.

Pufoase şi foarte atent concepute astfel încât să te protejeze de frig,mănuşile croşetate se potrivesc unui look relaxat. Le poţi asorta cu o căciulă haioasă şi cu un fular din acealşi material. În plus,este bine să te orientezi către culori vii,intense,care să te binedispună.

Indiferent din ce material sunt făcute,mănuşile fără degete sunt „vedetele” sezonului rece. Avantajul lor? Scot în evidenţă o manichiură cu gust şi pot să completeze orice fel de ţinută,de la elegant,casual,până la pop sau rock.

   

Mai multe