Cerceii, noua «plăcere vinovată» a culorii

30 martie 2012   Evenimente

Accesoriile şi bijuteriile unei femei o pun în valoare chiar şi când vestimentaţia aleasă nu este cea mai potrivită. În plus, din fericire, previziunile acestui început de sezon sunt foarte îmbucurătoare în ceea ce priveşte gama largă de culori la care poţi să apelezi.

Antici,clasici,handmade-cerceii  par ţinta favorită a jocului impetuos de nuanţe şi dau un plus de prospeţime felului în care arăţi.Handmade este,de ceva timp,neapărat la modă! Orice designer care are trecut acest termen magic pe cartea de vizită are un plus în ochii celor aflaţi la cumpărături. Cerceii lucraţi de mână sunt unici în felul lor,fiind apreciaţi chiar şi pentru micile defecte care stau în spatele personalităţii umane,deseori complexe şi totuşi incitantă chiar şi când face erori. Metalul prelucrat,pictat multicolor,şi perlele sunt foarte apreciate.

Bijuteriile vintage sau cele care au acel aer de vechi nu trebuie să aibă neapărat sute de an de când au prins formă,deoarece buzunarul nostru ar trebui să atârne greu ca să ni le putem permite. Cu toate acestea,caracteriticile lor trebuie să coincidă trecutului în toată splendoarea lui. Modele egiptene de cercei şi cele cu pietre semipreţioase încurajează gustul fiecărei reprezentante a sexului frumos.

În ultima vreme,natura a devenit sursă de inspiraţie pentru tot ce ţine de look,înclusiv pentru felul în care arată cerceii. Motivele animale şi florale sunt în vogă şi foarte drăguţe. Fluturaşi,broscuţe,lalele şi ghiocei-găseşti tot ceea ce te interesează.

Îndrăzneala culorilor pare că nu se demodează. Turcoaz,bleumarin,aquamarin,albastru închis,azuriu,verde şi purpuriu sunt nuanţele trendy a acestui sezon. Cu toate acestea,nici pastelurile nu sunt o alegere proastă. 

Mai multe