«Click! pentru femei!» îţi oferă colecţia de cărţi de bucate!

25 august 2015   Evenimente

Descoperă reteţe noi cu colecţia de cărţi de bucate Click! pentru femei. În fiecare vineri la toate punctele de difuzare a presei, găseşti revista plus carte la preţul special de doar 9,99 lei.

Găteşte peşte în fel şi chip-din 14 august

Fericirea vine şi de la dietă! S-a constatat că persoanele care consumă peşte în cantităţi mai mari au o viaţă mai lungă,sunt mai sănătoase şi mai vioaie la minte.

Cartea oferă gospodinelor numeroase reţete,apetisante şi uşor de pregătit,având la bază carnea de peşte. Nu lipseşte nici prezentarea celor mai uzuale condimente la preparatele cu peşte. Sunt enumerate şi zilele din calendarul ortodox în care se fac dezlegări la peşte. De asemenea,puteţi afla totul despre peşti (specii cunoscute şi mai puţin cunoscute,importanţa şi valorile nutritive ale cărnii de peşte). Sunt adunate o multitudine de informaţii inedite şi atractive,curiozităţi din lumea peştilor,scrise pe înţelesul tuturor.

Legumele-Izvor de sănătate-din 21 august

Importanţa legumelor în alimentaţie este de netăgăduit. Pentru prevenirea şi tratarea multor afecţiuni,medicii şi nutriţioniştii recomandă în mod expres ca regimul alimentar zilnic să fie bazat pe consumul legumelor. Acestea constituie surse naturale de hrană sănătoasă şi aduc în organism o serie de nutrienţi,între care predomină vitaminele,mineralele şi enzimele. De asemenea,legumele conţin cantităţi importante de fibre vegetale,valoroase pentru o bună digestie,precum şi multă apă,deci o sursă de hidratare. Cartea vă oferă toate informaţiile legate de importanţa legumelor pentru sănătate,inclusiv descrierea şi clasificarea lor. Reţetele de preparare a legumelor sunt variate şi uşor de realizat în toate bucătăriile,şi pot fi folosite cu succes de către orice gospodină pentru a face din mâncărurile cu legume adevărate delicii culinare.

Bucate alese de la lume culese-din 28 august

Mulţi dintre noi au ca pasiune călătoriile pe diverse meleaguri pentru a cunoaşte culturi şi civilizaţii mai mult sau mai puţin îndepărtate de noi. În aceste călătorii descoperim specificul local şi degustăm din preparatele specifice acelor locuri. Amintirile cu care ne întoarcem sunt cele care ne vor însoţi toată viaţa. Bucătăria specifică este unul dintre ingredientele pline de culori şi arome care imprimă locului vizitat o savoare aparte. În această carte,ne-am propus să vă aducem mai aproape câteva dintre cele mai apreciate şi gustoase reţete strânse din bucătăriile internaţionale-din bucătăria marocană,japoneză,coreeană,grecească,libaneză,franceză,italiană,maghiară,spaniolă. Veţi descoperi astfel ingrediente care dau gust unor mâncăruri rafinate dar pe care le puteţi pregăti acum,cu ajutorul acestei cărţi,şi la dvs. acasă.

Condimentele-Sănătate şi savoare-din 4 septembrie

Cardamon,boia,ghimbir,curcuma,şofran,piper,tarhon sau anason stelat... Sute de arome şi de miresme oferite de imensa bogăţie a naturii pentru a ne desfăta simţurile şi papilele gustative. Dar condimentele nu sunt numai acele ingrediente care dau gust şi farmec mâncărurilor,ci au numeroase proprietăţi benefice pentru sănătate şi de multe ori descoperirea lor a dat naştere multor poveşti cu adevărat captivante. Vă invităm aşadar într-o palpitantă incursiune în lumea exotică şi fascinantă a condimentelor. Veţi găsi de asemenea în carte şi reteţe de preparate care pun în valoare aroma inconfundabilă a fiecărui condiment.

Mai multe