Colecţia 24 de reţete Bomboane şi biscuiţi de ciocolată
Începând de vineri, 2 iunie, găseşti la punctele de difuzare a presei, revista „Click! pentru femei“, împreună cu cartea de reţete a Laurei Adamache „Bomboane şi biscuiţi de ciocolată“. Cartea este disponibilă în ediţie limitată împreună cu revista, la preţul special de 12, 99 lei.
Nu degeaba ciocolata este numită regina deserturilor. De la mic la mare,toată lumea adoră bomboanele de ciocolată şi biscuiţii glazuraţi sau care au în compoziţia lor acest ingredient. Laura Adamache îţi recomandă 24 de reţete,uşor de preparat,din care nu lipseşte cremoasa ciocolată.
Bomboane cu ciocolată şi migdale
Ai nevoie de
100 g ciocolată cu lapte
25 g unt
100 g alune măcinate
100 g nutella
28 alune întregi
225 g ciocolată neagră
Cum se prepară
1. Punem ciocolata cu lapte şi untul într-o crăticioară şi le topim la bain-marie.
2. După topirea ciocolatei scoatem vasul din bain-marie şi adăugăm în ciocolata caldă Nutella şi alunele măcinate.
3. Punem compoziţia în congelator pentru 20 minute.
4. După repaus formăm bomboane rotunde,mari cât o nucă,şi le aşezăm pe o bucată de hârtie de copt. Aşezăm în centrul fiecărei bomboane o alună întreagă. Punem bomboanele din nou în congelator pentru 15 minute.
5.Topim ciocolata neagră la bain-marie,o lăsăm să se răcească 1-2 minute,apoi o turnăm peste bomboane.