Combinaţii de culori care se poartă iarna

6 ianuarie 2016   Evenimente

În fiecare zi îmbrăcăm alte haine, şi de aceea trebuie să ştim care sunt cele mai potrivite combinaţii de culori. Dacă vara putem opta pentru orice culoare, iarna nu putem, deoarece se poartă nuanţe mai închise.

Iată care sunt combinaţiile de culori cele mai potrivite:1. Albastru marin şi verde

Această combinaţie este potrivită pentru orice zi. O nuanţă mai închisă cum este albastrul marin şi cu verdele,care reprezintă culoarea prospeţimii,o culoare puternică este combinaţia cea mai potrivită.

2. Roşu şi roz

Un pulover roz în combinaţie cu o fustă midi roşie este o ţinută superbă,cu care te poţi duce la o petrecere,şi nu numai. Roşul este culoarea pasiunii,iar rozul reprezintă culoarea care ne aminteşte de copilărie.

3. Bleumarin şi maro închis

O pereche de pantaloni maro închis,cu o bluză albă şi un palton bleumarin este combinaţia perfectă. În lunile mohorâte de iarnă sunt recomandate nuanţele închise.

4. Violet şi gri

O cămaşă de nuanţa violet,cu o pereche de jeanşi şi un pardesiu griu este o ţinută cu care te poţi îmbrăca la birou sau la şcoală. Aceasta este cea mai bună dintre toate combinaţiile.  

5. Albastru marin şi alb

O nuanţă închisă şi o nonculoare,albul care poate reprezenta culoarea zăpezii. O pereche de pantaloni albi,cu un pulover de nuanţă albastru marin este ţinuta perfectă pentru o ieşire în oraş. Este o ţinută care te face să arăţi şic.

6. Albastru de cobalt şi vişiniu

O pereche de pantaloni vişinii,cu un pulover de orice culoare vrei tu şi un pardesiu de nuanţă albastru de cobalt este o ţinută perfectă pentru o zi mohorâtă,cum sunt zilele de iarnă. Să nu-ţi fie frică să îmbraci aceste culori.

7. Galben şi gri

Poartă o culoare vie cum este galbenul,în combinaţie cu o culoare închisă cum este griul. Este combinaţia perfectă. O fustă galbenă până în talie şi un pulover gri,este ţinuta perfectă. 

Credite foto:www.fashion.allwomenstalk.com

Mai multe