Concurs: «Click! pentru femei» te premiază cu produse de înfrumuseţare!

11 septembrie 2015   Evenimente

Pentru că vrem să fii fermecătoare şi-n sezonul rece, te invităm să participi la concursul nostru la care poţi câştiga unul dintre cele 5 PACHETE de frumuseţe Biotissima by Life Care.

Fiecare pachet conţine următoarele 3 produse:

1 Ruj Biotissima deep red/roşu profund

1 Apă de parfum Biotissima Unique Moments

1 Cremă Biotissima Instant Perfection

Descriere produse:

Biotissima® Unique Momentseste un parfum elegant,cu note de coacăze negre,pere şi accente de iasomie,portocal,vanilie şi praline,fără parabeni şi materii de origine animală!

Crema Biotissima® Instant Perfectioneste soluţia imediată pentru un ten perfect. Crema cu ingrediente BIO ascunde instant imperfecţiunile,protejează şi hidratează pielea în profunzime.

Rujul Biotissima®deep red (roşu profund)– strălucire naturală şi apetisantă pentru buzele tale! Rujul conţine uleiuri BIO care protejează calităţile naturale ale buzelor. Pigmentul conferă buzelor o culoare intensă,volum şi un aspect sănătos şi irezistibil.

Trimite-ne un truc de frumuseţepe adresa de mail concurs@adevarulholding.roîmpreună cu datele tale de contact până la data de 28 septembrie. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi si publicaţi în ediţia din 2 octombrie.

Mai multe informaţii despre produsele pe www.life-care.com.

Mai multe