Cu ce combini cardiganul?

24 martie 2011   Evenimente

Cauţi o haină de tranziţie între iarnă şi primăvară? Lejer şi călduros, cardiganul poate fi purtat la orice ţinută: casual, office sau elegantă.

Ţinută elegantă la seviciu

Dacă preferi o ţinută de zi elegantă,nu este nevoie să porţi neapărat sacou sau costum. În locul lor,poartă un cardigan negru,bleumarin sau gri,în combinaţie cu o fustă cu talie înaltă şi o cămaşă simplă sau cu un top.

Poţi asorta cardiganul şi cu o pereche de pantaloni,în funcţie de siluetă. Nu abuza însă de accesorii:un şirag de perle discrete,un lanţ fin sau o broşă sunt suficiente.

Feminin,pentru ţinuta de seară

Ai o rochie de seară decoltată şi fără mâneci? În acest caz,o poţi asorta cu un cardigan într-o culoare neutră (negru,gri,bej),cu cordon în talie sau cu unul până sub bust. Atenţie însă la material! Acesta trebuie să fie dintr-un tricot foarte fin şi ceva mai elegant decât cel de zi.

Casual,pentru o zi de relaxare

Ai în dulap rochii,fuste imprimate sau o pereche de jeanşi preferaţi şi nu ştii cu ce să le combini? Un cardigan uni,într-o culoare caldă te va salva oricând. Poţi asorta ţinutei şi o pereche de dresuri colorate. Dacă alegi un cardigan scurt,poartă o geantă XXL,în timp ce cardiganul lung merge de minune cu o geantă de mărime medie.

Mai multe