Cu ce combini fusta din denim

27 august 2015   Evenimente

Fusta de denim este un articol vestimentar versatil, motiv pentru care nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. În tendinţe în 2015 este fusta modernă, de lungime variată. Indiferent că este scurtă, până la genunchi sau lungă, important este cu ce o asortezi.

Cu o cămaşă din denim

Denimul combinat cu denim este în tendinţe în acest sezon. Alege o fustă din denim cu o cămaşă cu un ton mai deschis sau mai închis decât fusta ta. Atunci când porţi denim cu denim optează pentru o pereche de încălţări deschise la culoare,pentru a obţine o ţinută simplă şi cochetă în acelaşi timp.

Cu o cămaşă feminină

Dacă nu eşti adepta fustelor scurte,optează pentru una peste genunchi. Asorteaz-o cu o cămaşă albă,feminină,dintr-un material fluid,şi încalţă-te cu sandale cu tocul gros. Chiar dacă este o fustă la modă,nu se potriveşte oricui. Indicat este să o porţi doar dacă eşti înaltă.

Cu o bluză cu umerii goi

Dacă vrei să adopţi un stil boho chic,alege articole vestimentare vintage. O fustă scurtă din denim,cu nasturi mari,combinată cu o pereche de sandale cu toc,de tip gladiator,şi cu o bluză cu umerii goi,transformă întreaga ţinută într-una boemă.

Cu încălţăminte sport

Atunci când porţi încălţăminte sportivă,alege o fustă din denim scurtă. Dacă vrei să păstrezi un aspect tânăr şi jucăuş,optează pentru teneşi cu imprimeu.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe