Culorile primăverii: ţinute în portocaliu şi albastru

12 aprilie 2017   Evenimente

Portocaliu şi albastru sunt nuanţe must-have în sezonul cald, şi pe care le poţi asorta în nenumărate modalităţi. În plus, combinaţiile de culori ne însufleţesc ţinutele.

Culoarea portocaliu este strălucitoare şi atrage atenţia. În schimb,albastru este o nuanţă complementară,care se potriveşte foarte bine cu tonurile îndrăzneţe şi le armonizează,creând un look şic.Pentru a obţine un aspect perfect echilibrat şi elegant între aceste două culori,iată de ce să ţii cont.Dacă nu eşti sigură de combinaţia dintre albastru şi portocaliu la articolele vestimentare,asortează-le cu accesorii. De exemplu,asortează hainele de culoare portocaliu cu bijuterii albastre,sau invers. Pălăria,eşarfa,ochelarii de soare,geanta şi chiar pantofii pot adăuga un strop de culoare ţinutei.

Citeşte şi:Noua tendinţă must-have:bijuteriile minimalist

De asemenea,prin purtarea unei piese centrale de culoare portocaliu cu accesorii albastre,vei permite primei culori să iasă în evidenţă şi mai mult. Ca urmare,atenţia se concentrează în mod clar pe o nuanţă în timp ce cealaltă o completează.

Însă,dacă consideri că combinaţiile sunt mult prea îndrăzneţe pentru tine sau stilul tău,alege nuanţe mai uşoare dar foloseşte-te de acelaşi truc.

Poţi combina cele două culori creativ şi pentru stilul casual. De exemplu,ţinuta ta poate fi formată dintr-o pereche de blugi albastru-închis,un top scurt portocaliu şi pe deasupra o geacă neagră din piele.

La jeanşii albaştri şi un tricou negru,ca îmbrăcăminte exterioră se potrivesc foarte trenciul,cardiganul,blazerul,

,jacheta sau vesta. Prin alegerea corectă,dai ţinutei feminine un aspect elegant sau casual,în culori îndrăzneţe.

Însă,dacă nu vrei ca nuanţele să fie atât de îndrăzneţe dar,totuşi,să fii la modă,poţi alege articolele vestimentare care au pe ele printuri creative cu aceste culori. Astfel,vei păcăli ochiul artistic creativ,în timp ce eşti în pas cu tendinţele actuale.

Citeşte şi:Primăvara asta se poartă dantela:învaţă cum s-o îmbraci cu stil

Combinaţia dintre albastru şi portocaliu este caldă şi îndrăzneaţă,iar prin purtarea nuanţelor în imprimeuri vei creea ţinute frumoase,care vor atrage toate privirile.

Descoperă mai jos ţinutele cu haine albastre şi portocalii. Inspiră-te şi tu!

Credite foto:www.glamradar.com

Mai multe