Cum alegi cizmele potrivite

9 noiembrie 2011   Evenimente

Vrei să-ţi cumperi o pereche de cizme pentru zilele ploioase de toamnă? Înainte de a pleca “la vânătoare” prin magazine, e bine să ştii ce ţi se potriveşte. Iată câteva ponturi utile!

Cizme din cauciuc pentru o ţinută trendy

Şic,comode şi foarte la modă,sunt ideale pentru zilele ploioase de toamnă. Combină o pereche de jeanşi cu un top simplu şi cu un sacou în stil bărbătesc.

Cizmele din cauciuc se vor potrivi perfect,mai ales dacă au o culoare veselă sau un imprimeu. Pentru o pereche de cizme în culori neutre,alege o rochie-pulover,o pereche de dresuri tricotate sau colanţi şi un trenci feminin. Poţi accesoriza ţinuta cu o eşarfă cu model.

Clasice,pentru un stil elegant

Spectaculoase,feminine şi sexy,cizmele peste genunchi reprezintă un accesoriu la modă care iese în evidenţă.

Ele trebuie purtate cu ţinute sobre,cu efecte bine dozate,pentru a nu cădea în vulgaritate. Pentru o ţinută de bun gust,combină-le cu o fustă scurtă,o pereche de pantaloni scurţi eleganţi sau cu o pereche de colanţi.

Botinele sunt în vogă!

Dacă eşti adepta ţinutelor casual sau elegante,botinele sunt alegerea perfectă. Cu toc sau cu talpă ortopedică,din piele întoarsă,lac sau din piele,într-o mulţime de modele şi de culori.

Comode şi uşor de combinat,asortate corect,botinele pot conferi un look şic. Poartă-le cu o fustă sau cu o rochie scurtă sau până la genunchi,cu o pereche de colanţi sau la jeanşi. Dacă ai picioarele groase,botinele nu te avantajază. 

Mai multe