Cum asortezi hainele în carouri

5 noiembrie 2016   Evenimente

Celebrul imprimeu scoţian, în fel şi fel de combinaţii şi în culori dintre cele mai diverse, nu mai este rezervat doar vestimentaţiilor lejere, piesele cu pătrăţele integrându-se cu uşurinţă şi în ţinutele clasice.

Cămaşa în carouri

Piesă vestimentară ce exprimă stilul rebel al anilor `60-`70,cămaşa cu imprimeu scoţian este lejeră,numai bună de purtat la muncă şi când te vezi cu prietenele în oraş. Cu acest articol vestimentar poţi să ieşi din rutină şi să încerci combinaţii îndrăzneţe. În loc s-o asociezi cu o pereche de pantaloni strânşi pe picior şi încălţări comode,aşa cum o poartă mai toată lumea,îmbrac-o cu pantaloni evazaţi ori fuste trei sferturi din denim,un cadrigan cu nasturi şi neapărat încălţări cu toc mediu.

Cămaşă,bonprixro.eu,54,90 lei

Camasa,Etic,84,99 lei

Cămaşă,fashiondays.ro,75 lei

Cămaşă,H&M,89,90 lei

Cămaşă,Reserved,49,90 lei

Fusta cadrilată

Că are croiala în A,este cu pliuri sau strânsă pe corp,fusta în carouri transformă o ţinută obişnuită în una care atrage atenţia,dacă este combinată cu cizme până la genunchi,o bluză uni şi o jachetă scurtă,până în talie. După ce adaugi câteva accesorii,precum o eşarfă şi o geantă de mărime potrivită,ai o ţinută confortabilă şi elegantă.

Fustă,bonprixro.eu,89,90 lei

Fustă,fashiondays.ro,39 lei

Fustă,raspberryfashion.ro,59 lei

Rochia cu pătrăţele

Asociată cu dresuri opace,încălţăminte cu tocuri joase şi o geantă cu detalii,în funcţie de modelul ales,rochia în stil scoţian se potriveşte atât la serviciu,cât şi pentru sfârşitul de săptămâna petrecut în compania celor dragi.

Rochie,Zara,129,90 lei

Idei Click! pentru femei

Ai în şifonier o pereche de pantaloni cu pătrăţele şi nu ştii cu ce să-i combini? O cămaşăalbă sau o bluză într-o culoare neutră,precum negru sau bej,s-ar asorta perfect cu ei.

Pantaloni,mangooutlet.com,92 lei

Se încadrează foarte bine în peisajul tomnatic şi poncho-urile,puloverele şi jachetele din tartan (ţesătură din lână sau din bumbac,cu carouri mari,divers colorate,folosită în Scoţia).

Dacă te-ai săturat de gecile banale,investeşte într-o jachetă cu pătrăţele. Optează pentru un model cu un croi clasic ori pentru unul cu mâneci din imitaţie din piele.

Jachetă,raspberryfashion.ro,149 lei

Nu opta pentru ţinute în carouridacă ai forme prea generoase,un astfel de imprimeu nu te avantajează.

Mai multe