Cum asortezi sacoul

4 noiembrie 2011   Evenimente

Vrei să mergi la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere de seară şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ei bine, scoate-ţi din dressing sacoul şi începe să-l pui în valoare. În orice situaţie, dacă este bine asortată, această piesă de vestimentaţie este foarte utilă şi-ţi garantează succesul.

Preluat din vestimentaţia masculină,sacoul a fost mereu adaptat şi modificat,până a ajuns la o line extrem de feminină. Vrei să ştii ce ţi se potriveşte? În primul rând,gândeşte-ce ce tip de eveniment trebuie să onorezi şi cum arată celelalte haine pe care vrei să le îmbraci.

Pentru o ţinută de zi,sacoul vine de minune cu o pereche de blugi şi un tricou. În cazul în care mergi la serviciu şi trebuie să te îmbraci office,sacoul merge bine şi peste o cămaşă la care adaugi o fustă neagră,dreaptă,cu talie înalte. O pereche de pantofi sau de botine completează ţinuta.

Dacă eşti în căutarea unui sacou,ghidează-te după croielile care te pun în evidenţă. Alege un model mai lărguţ,dacă eşti plinuţă şi mulat,dacă eşti mică în talie şi vrei să-ţi evidenţiezi formele.

Seara ar fi de preferat să alegi un sacou cu o rochie şic,foarte feminină sau un top strălucitor şi o pereche de jeanşi puţin evazaţi. Pentru un plus de stălucire,alege accesorii din lac,foarte în vogă în acest sezon.

Mai multe