Cum porţi fusta din piele? Vezi foto

7 noiembrie 2011   Evenimente

Este, fără îndoială, cea mai interesantă tendinţă a acestui sezon. Un new entry, adorat deopotrivă de adeptele stilului casual, de romanticele elegante, dar şi de îndrăzneţele care adoră influenţele rock în modă. O piesă pe care trebuie s-o ai: fusta din piele.

Dacă iarna trecută,dependentele de modă şi-au achiziţionat cel puţin o pereche de pantaloni din piele,drepţi sau slim,anul ăsta e rândul fustei să facă senzaţie. Mai puţin rebelă decât pantalonii sau geaca,fusta-ţi permite să adopţi un look extravagant,dar foarte feminin.

Plisată,mini sau extra-lungă,ne place pentru aerul rock şi,în acelaşi timp,pretenţios. Însă evită să porţi piele în exces:o singură piesă vestimentară din acest material e suficientă.

Cod de bună purtare

Fusta neagră,dreaptă sau excesiv de lungă,poate fi purtată ziua,cu o bluză din dantelă sau un tricou banal,din bumbac,în nuanţe de bej,alb,galben strident,roz pal. Dacă vrei să nu treci neobservată,alege o culoare tare pentru top,iar dacă vrei să ai un stil diafan şi feminin,optează pentru o nuanţă pală.

O fustă din piele dreaptă,până la genunchi,îţi va da o alură retro. Combin-o cu un pulover într-o culoare puternică,pentru a crea un look ultramodern.

Dacă alegi negrul pentru un total look,poţi încerca o fustă din piele cu talie înaltă,tocuri stiletto,o vestă din blană şi ochelari de soare. E o ţinută sofisticată,preferată de Kate Moss. Dacă ai curaj,cu siguranţă vei ieşi în evidenţă!

Fusta din piele e chic şi în alte nuanţe. Negrul nu e obligatoriu. Poţi alege una maro închis,bej sau bordeaux. Inspiră-te din stilul anilor ’60! Pe vremea aia,fusta asta era foarte scurtă.

Dacă ai o siluetă perfectă,poţi purta o fustă din piele cât mai strâmtă. Altfel,alege modele drepte,plisate,sau chiar largi!

Foto:Reuters;Shutterstock

Mai multe