Cum porţi geaca de iarnă

17 decembrie 2016   Evenimente

Întâmpină sezonul rece cu ţinute şic, care au ca punct comun geaca de iarnă. Îmblănită pe interior ori cu glugă şi blană, ea îmbină confortul termic cu utilitatea.

Scurtă şi matlasată

Îţi doreşti o ţinută lejeră? Îmbracă o geacă scurtă,vătuită,care se mulează pe corp. Pentru a fi sigură că eşti ferită de frig,mizează pe una prevăzută cu guler înalt şi închidere cu fermoar. Poart-o cu o pereche de blugi şi bocanci în zilele capricioase,când ai de gând să te plimbi prin parc sau să te vezi cu prietenele. Se potriveşte şi cu o rochie tricotată,lungă până la genunchi,dresuri mate şi cizme cu toc mic,dacă trebuie să ajungi la teatru,de exemplu.

Geacă,emag.ro,150 lei

Geacă,emag.ro,159 lei

Geacă,miniprix.ro,159 lei

Geacă,raspberryfashion.ro,99 lei

Lungă şi modernă

La prima vedere,geaca lungă,cu sau fără glugă,detaşabilă ori fixă,din material impermeabil,pare un articol ce nu-ţi oferă multe opţiuni vestimentare. Însă sunt soluţii pentru a o utiliza atât într-o manieră lejeră,cât şi elegantă. Poţi obţine o ţinută şic îmbrăcându-te cu o cămaşă,un pulover în V,o fustă în A şi cizme până la glezne,cu diverse inserţii metalice. Dacă te numeri printre femeile care preferă pantalonii,completează-ţi ţinuta cu o pereche de colanţi,un pulover cu guler şi ghete cu talpa plată.

Parkă,raspberryfashion.ro,99 lei

Geacă,brandcircus.ro,199,99 lei

Geacă,fashionup.ro,159,90 lei

Geacă,fashionup.ro,179 lei

Geacă,fasionup.ro,174,90 lei

Mai multe