Cum porţi maleta în această iarnă?

2 februarie 2012   Evenimente

Mult timp marginalizată, maleta devine o piesă de bază a garderobei pentru această iarnă. Fie că o porţi pe sub un pulover sau cu o vestă din blană, totul e permis, pentru că vechea helancă e din nou în topul preferinţelor stiliştilor!

În iarna asta,poţi purta maleta ca şi cum ai purta un pulover slim. Pe deasupra,îmbracă o vestă sau un un blazer cambrat,de inspiraţie masculină.

Piesă minimalistă prin definiţie,maleta cere accesorii impunătoare,pentru a câştiga stil. Optează pentru un colier masiv sau pentru un fular în culori tari.

Şi dacă tot suntem la capitolul „culori”,evită maletele albe,pentru că nu avantajează absolut deloc aspectul tenului în sezonul rece.

O altă variantă ar fi să porţi helanca într-un mod cât se poate de simplu,dar cât se poate de elegant:cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau cu o fustă midi.

Faptul că maleta revine în prim-planul tendinţelor nu înseamnă că locul ei de obiect vestimentar purtat pe dedesubt dispare cu desăvârşire. Pentru iarna 2012,alege să o porţi pe sub pulovere cu motive grafice puternice. Carourile,dungile şi cuvintele cu mesaje smart sunt imprimeurile predilecte ale sezonului,aşadar ai grijă să se regăsească pe puloverele cu gulere largi cu care-ţi vei purta maleta simplă – bej,gri,neagră,albastru-petrol etc.

Mai multe