Cum să porţi blugii skinny

24 martie 2016   Evenimente

Blugii sunt cei care nu se vor demoda niciodată. Sunt esenţiali vestimentaţiei, se găsesc în diferite culori şi stiluri, de aceea niciodată nu este suficient să ai doar o singură pereche. Singurul model care arată bine pe toată lumea este, desigur, cel skinny.

Iată câteva idei de ţinute:

Blugii skinny sunt potriviţi pentru orice formă a corpului,pot fi combinaţi cu orice alt articol vestimentar cum sunt tricoul,cămaşă,puloverul,maiou sau top.

Sunt blugii care te  fac să arăţi mai slabă,mai ales cei cu talia înaltă. Se mulează perfect pe corp,şi în plus,arată foarte bine şi cu teneşi,pantofi cu toc,sandale sau ghete.

Pot fi purtaţi la stilul casual,dar şi la o ţinută elegantă. O pereche de blugi skinny cu o cămaşă albă şi o pereche de pantofi stiletto arată foarte bine. Cu o pereche de jeansi te îmbraci când te duci în parc,la facultate,dar şi la birou dacă alegi ţinuta potrivită.

Chiar dacă ei se găsesc în diferite modele şi culori,sigur o să găseşti o pereche care să-ţi placă şi,care să ţi se potrivească. Dacă vrei să ai picioarele mai subţiri,alege-i pe cei închişi la culoare şi pe cei care au talia înaltă.

Dacă vrei să ţii pasul cu noile tendinţe ale modei,alege o pereche de blugi care sunt puţin tăiaţi în zona genunchiului sau pe picior.

Credit foto:www.fashionsy.com

Mai multe