Cum să te îmbraci ca Jennifer Aniston

1 iunie 2017   Evenimente

Consacrată pentru stilul vestimentar încă din anii̓90, de pe vremea serialului „Friends”, Jennifer Aniston este şi astăzi un model pentru foarte multe femei, datorită alegerilor vestimentare pe care le face şi al felului în care arată.

Rafinament şi simplitate

Dacă vrei să adopţi stilulcelebrei actriţe,alege ţinute cu gust,cât mai simple,ca şi cum nu ai fi depus mare efort să arăţi atât de bine. Secretul este să alegi hainele care îţi stau impecabil şi îţi complimentează fiecare parte a corpului. Şi nu ezita să porţi de multe ori aceleaşi haine,chiar şi Jennifer o face,mixându-le de fiecare dată altfel.

Culori neutre

Chiar dacă Jeniffer iubeşte hainele negre,pielea bronzată şi părul blond se potrivesc de minune cu accesoriile aurii şi cu piesele vestimentare în culori deschise,pastelate. Dacă vrei să trişezi şi să creezi iluzia că eşti mai înaltă,apelează la următorului truc,folosit şi de ea:îmbracă-te din cap până-n picioare în aceeaşi culoare. Astfel,picioarele tale vor părea mult mai lungi şi corpul mai subţire.

Citeşte şi:Trucuri să te îmbraci cu stil

Blugi

Aproape toate apariţiile dincolo de ecran o înfăţişează pe actriţă purtând blugi,care îi vin ca turnaţi,pentru că este foarte atentă la detalii şi nu şi-i cumpără decât pe aceia care îi vin perfect. Îi poartă în diverse combinaţii,de la cele sport,împreună cu un tricou,până la cele mai elegante,cu o cămaşă elegantă şi sacou.

Citeşte şi:Adoptă stilul Melaniei Trump şi învaţă cum să îţi construieşti ţinute impecabile

Accesorii

Poartă pălării,care întregesc frumos ţinuta,lanţuri suprapuse,cu pandantive,brăţări,dar toate destul de simple,minimaliste,fără detalii care să iasă prea mult în evidenţă.

Credite foto:www.pinterest.com;www.instyle.com

Mai multe