Cum să te îmbraci de Sărbători – 3 idei de ţinute

16 decembrie 2016   Evenimente

Sărbătorile de iarnă bat la uşă ţi tu nu ştii încă ce-o să îmbraci în aceste zile speciale? Îţi venim în ajutor, cu câteva idei de ţinute.

Înainte de toate,în aceste zile trebuie să porţi ceva comod,dar care să aibă o notă festivă. Renunţă la banalii blugi şi încearcă unele combinaţii potrivite pentru această perioadă din an,în funcţie de locul în care-ţi vei petrece Sărbătorile.

La cină în familie

Îţi place să ai casa plină de oameni dragi,de aceea,an de an cinezi în familie de Sărbători? Cu această ocazie,optează pentru un pulovercu motive festive şi o pereche de pantaloni drepţi. Mizează pe acele nuanţe şi croieli care te avantajează. Nu uita că trebuie să te simţi confortabil,dar şi la modă în această perioadă a anului.

Pulover,bonprixro.eu,89,90 lei

Pantaloni,miniprix.ro,46 lei

La restaurant

Eşti genul de persoană care preferă să-şi petreacă Sărbătorile de iarnăîntr-un cadru formal? În acest caz,îmbrăcămintea ta trebuie aleasă cu atenţie. Poţi opta pentru o fustă plisată,care să-ţi depăşească genunchii,o bluză cu mâneci lungi,dintr-un material fluid şi,bineînţeles,cizme cu toc subţire.

Ce cizme se poartă iarna asta

Pentru a accesoriza ţinuta,alege bijuterii finuţe,din materiale preţioase şi limitează-te doar la o pereche de cerecei sau un colier.

Fustă,Poema,99 lei

Bluză,H&M,89,90 lei

Cizme,stradivarius.com,249,90 lei

La munte

Sărbătorile de iarnă te vor găsi pe pârtie,înconjurată de prieteni? În acest caz,ai nevoie de piese vestimentare care să combine utilul cu plăcutul. Nu ar trebuie să-ţi lipsească o pereche de mănuşi foarte călduroase,o căciulă groasă,o geacă lungă,care să-ţi acopere spatele şi o pereche de pantaloni potriviţi pentru vremea de afară.

Geacă,bonprixro.eu,199 lei

Caciulă,raspberryfashion.ro,15 lei

Cum să porţi accesoriile:10 reguli esenţiale

Fular,miniprix.ro,24 lei

Credit foto:www.irishmirror.ie

Mai multe