De ce să ţii cont când porţi haine albe iarna

13 ianuarie 2017   Evenimente

Un sezon sumbru şi rece nu înseamnă adoptarea unui stil vestimenatr pe bază de culori închise. Ci, în loc să aştepţi sezonul de primăvară, poţi purta cu uşurinţă articole vestimentare albe şi iarna. Albul poate fi purtat pe tot parcursul anului, atâta timp cât ştii să alegi hainele din ţinută.

Ţine cont de trei aspecte dacă vrei să porţi haine albe iarna:1. Anotimpuri decid textura,nu culoarea.

Există o diferenţă între materialelealbe. Cu toate că sunt cunoscute ca haine de vară,în acest sezon,puloverele pufoase,blana,lâna,tweed-ul,pielea,caşmirul,tricotatul,toate sunt materiale care nu trebuie să lipsească din garderobă.

Îmbrăcăminte exterioară albă este una dintre cele mai simple moduri de a purta această tendinţă de culoare. Un pardesiu alb,cu nasturi de aur,care arată şic,este perfect pentru a fi purtat la un eveniment important.

Citeşte şi:Tendinţe de care să ţii cont în 2017

2. Păstrează look-ul monocromatic clasic şi elegant.

Orice ţinută monocromatică înseamnă clasic,dar purtarea de albdin cap-n picioare înseamnă eleganţă,mai ales într-o mulţime de nuanţe de gri şi negru. În cazul în care nu vrei să porţi doar alb,alege o geantă colorată.

Citeşte şi:Bleumarin,nuanţa perfectă pentru zilele cu temperaturi scăzute

3. Albul este perfect pentru iarnă.

Cu o ţinută formată din articole vestimenare albe  poţi face aspectul de alb intenţionat prin purtarea lor. Poartă un pulover alb cu o fustă albă şi o pereche de pantofi cu toc alb cu negru. În toate ţinutele trebuie să fie un amestec de creaţie,eleganţă şi confort.

Sursă+credite foto:www.glamradar.com

Mai multe