Deejay Fly şi Fabian Sasu lansează videoclipul "Believe"

10 martie 2016   Evenimente

Deejay Fly şi Fabian Sasu au lucrat la o nouă piesă, "Believe", iar videoclipul acesteia ne prezintă o poveste dance, exotică, cu influenţe orientale.

Piesa Believe este compusă de către Loko Production şi Fabian Sasu,şi este susţinută de vocea inconfundabilă a artistului cu origini liberiene şi româneşti.

Videoclipul este regizat de către Marian Plaian şi Emanuel Grigore şi îi aduce pe cei doi artişti într-un decor ce aminteşte de poveştile orientale. 

Single-ul Believe este o colaborare între DJ-ul Deejay Fly,cu background în zona clubbing,numeroase evenimente în cluburile din România şi Fabian Sasu,concurentul ediţiei numărul 4 de la emisiunea concurs Vocea României. 

Deejay Fly şi-a început carieră în 2005,ca producător şi compozitor,dar şi ca DJ rezident în mai multe cluburi din Bucureşti. Mai mult,el cochetează şi cu moda şi a participat ca model în cadrul mai multor evenimente. 

Fabian Sasu a participat în 2005 în cadrul emisiunii concurs Şcoala Vedetelor II,iar de atunci până în prezent a fost implicat în proiecte muzicale,cu stiluri diferite,dar care converg în a-i consolida cariera muzicală. 

Mai multe