Este cea mai scumpă maşină din lume: Rolls-Royce Sweptail

31 mai 2017   Evenimente

Rolls-Royce a dezvăluit cea mai scumpă maşină din lume la Concursul de Eleganţă de la Villa d’Este din Italia. Este Rolls-Royce Sweptail, un coupe unic în lume, construit la comandă. Un client misterios a plătit pentru acesta 13 milioane de dolari.

Cu un design original şi accente retro care amintesc de design-ul automobilelor din anii ‘20,dar şi de yacht-urile de lux,Rolls-Royce Sweptail este cea mai scumpă şi,cu siguranţă,cea mai lungă maşină cu două locuri din lume.

Şeful Rolls-Royce Torsten Muller-Otvos a infirmat informaţiile referitoare la preţ şi a refuzat să dezvăluie numele clientului,dar a subliniat că automobilul este “deosebit de scumpă,deosebit de scumpă”.O grilă uriaşă,despre care se spune că este una dintre cele mai mari folosite în era modernă,sprijină logo-ul Spirit of Ecstasy. Vehiculul vine cu faruri redesenate şi o bară nouă,dar şi cu o parte posterioară care nu seamănă cu niciunul dintre modelele din gama Rolls-Royce.Descoperă mai multe despre cea mai scumpă maşină din lume pe autoexpert.ro

Mai multe