Eşti plinuţă? Cum îţi alegi sutienul

10 ianuarie 2016   Evenimente

Când ai forme generoase, a găsi sutienul potrivit este un lucru destul de complicat. Ţine cont de câteva criterii care te vor ghida în alegerea ta.

Confort şi modernitate

Dintre mulţimea de modele de sutien existente în comerţ,e musai să-l alegipe cel care îţi aduce nu numai o bună susţinere a sânilor,dar şi confort,eleganţă şi modernitate. Şi,de ce nu,şi un aer sexy! Dă prioritate materialelor din fibre naturale,nu te sfii să alegi produse cu bretele late,dacă acestea aduc un plus de susţinere şi de comoditate.

Sutienul cu armătură – pentru confort

Sutienul cu armătură (cu balene de susţinere) este recomandat femeilor care caută o susţinerea optimă a unui bust generos. Este dotat adesea cu bretele late,pentru un surplus de confort. Poţi să-l alegi în nuanţe clasice,negru sau bej. Pentru un efect sexy suplimentar,poţi să-l alegi cu imprimeuri colorate.

Sutienul „minimizer“ – ca să pari mai slabă

Sutienul minimizer are un croi care micşorează,din punct de vedere vizual,pieptul. Este ideal pentru cupele mari,până la cupa F. Poate fi prevăzut cu balene de susţinere şi bretele vătuite,pentru mai mult confort. Partea de jos a cupei poate fi dublată cu un material moale,natural sau sintetic,pentru o susţinere mai bună. Alege modelele cu detalii din dantelă sau satin,care dau un aer şic şi elegant.

Sutienul cu cupa plină – pentru decolteu

Sutienul cu cupa plină îţi pune în valoare decolteul,garantând rotunjimi senzuale şi naturale. Acest model avantajează partea superioară a bustului,este modelul perfect pentru a armoniza confortul şi seducţia.

Optează pentru modele îndrăzneţe

Îndrăzneşte să alegi modele mai puţin obişnuite. Adoptă stilul vintage,optând pentru un sutien minimizer şi un slip cu talie înaltă. Uită de clasicul negru şi optează pentru nuanţede violet,prună,lila,bleu sau roşu. Caută imprimeuri cu buline mici sau florale. Evită sutienele de tip triunghi,care te dezavantajează vizual,la fel şi piesele împodobite cu prea multe volane şi volănaşe sau în culori ţipătoare.

Mai multe