Fascinantă la orice vârstă

22 ianuarie 2017   Evenimente

Poate fi o provocare să adopţi un stil vestimentar adecvat vârstei tale, mai ales că, pe măsură ce vremea trece, corpul se modifică. Indiferent de anii pe care-i ai, o ţinută atent aleasă te întinereşte şi te binedispune.

25+

Este vârsta la care poţi să experimentezi tot felul de combinaţii vestimentare care mai de care mai interesante. Poţi purta rochii cu detalii,precum funde,volane,franjuri,dantelă,în culori îndrăzneţe şi fuste în A. Dacă preferi pantalonii,o pereche de blugi se potrivesc indiferent de tendinţe sau de momentul zilei. Poţi să alegi dintre numeroase croieli şi culori,ţinând cont de conformaţia ta. Asortează-i cu încălţări cu toc,seara,sau cu talpă joasă,ziua şi cu tricouri ori cardigane cu nasturi.

Blugi,Bershka,69,90 lei

Bluză,mangooutlet.com,69,90 lei

Botine din piele,mangooutlet.com,99,99 lei

Rochie,bonprixro.eu,89,90 lei

30+

Dacă ai peste 30 de ani,uită de blugii care se lasă pe şolduri! Alege-i pe cei clasici,cu talia înaltă,de culoare neagră sau albastră. Dacă preferaţii tăi sunt pantofii cu toc,poartă-i cu fuste drepte şi rochii ajustate în partea de sus a corpului.

Blugi,mangooutlet.com,79,90 lei

Ghete,Miniprix.ro,39 lei

Fustă,raspberryfashion.ro,79 lei

Rochie,bonprixro.eu,85 lei

35+

Mizează pe feminitate! Din garderobă nu trebuie să-ţi lipsească pantalonii drepţi,rochiile şi fustele care-ţi ascund şoldurile voluminoase şi ating sau depăşesc linia genunchiului,bluzele şi cămăşile care nu stau lipite pe tine,cu imprimeuri şi cu decolteu în V.

Pantaloni,raspberryfashion.ro,49 lei

Cămaşă,mangooutlet.com,59,90 lei

Rochie,mangooutlet.com,89,90 lei

40+

În şifonierul tău ar trebui să se regăsească bluzele din materiale vaporoase şi rochiile-cămaşă,care să ascundă pielea lăsată a decolteului,şi fustele cu talia înaltă,care vine puţin peste genunchi. Acestea sunt piese care te vor ajuta să ascunzi din imperfecţiunile corpului. Încălţămintea trebuie să fie una comodă,cu înălţimea tocului de trei-cinci centimetri.

Fustă,womanfashion.ro,79 lei

Cizme,Miniprix.ro,69 lei

Bluză,H&M,99 lei

Bluză,mangooutlet.com,99,99 lei

Mai multe