Feminitatea, dress-code-ul sezonului primăvară/vară 2016

8 martie 2016   Evenimente

Fiecare avem un stil vestimentar aparte. O parte dintre noi mizează pe piese vestimentare lejere, altele se simt cel mai confortabil în ţinute elegante, iau unele caută să fie mereu la modă.

Pentru femeile care vor să iasă în evidenţă prin piese vestimentare deosebite,avem o rcomandare:stilul Mathilde. Acesta se pliază pe trenduri,iar cel al anului 2016 nu face excepţie. Piesele originale,din materiale naturale,cu detalii din broderie lucrate manual celebrează feminitatea şi o îmbracă într-o paletă largă de culori şi imprimeuri. 

Din satin,lame,organza,creaţiile vestimentare devin piese de rezistentă în garderoba oricărei femei,puse în valoare de croiurile subtile,când ample când unduitoare-urmărind formă corpului,într-o cromatică ce celebrează starea de bine.

Fie că este vorba despre o ţinută de zi,casual sau pentru birou,o plimbare prin parc sau o ieşire în oraş cu prietenele,o rochie sau o fustă din colecţia Mathilde te scoate de fiecare dată din impas şi îţi asigură un look pe măsura personalităţii tale.

Mai multe