FOTO. Iată ce ţinute au purtat starurile la MTV European Music Awards!

12 noiembrie 2012   Evenimente

La cea de-a 19-a gală MTV European Music Awards (EMA), care a avut loc ieri seară în Frankfurt, Germania, au luat parte numeroase vedete, precum Taylor Swift, Alicia Keys, Heidi Klum şi Kim Kardashian.

Nominalizată la cinci categorii de premii,artista americană de muzică country Taylor Swift a obţinut trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă,cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look.

Artista a păşit pe covorul roşu  îmbrăcată într-o rochie nude,cu inserţii aurii,în timp ce Alicia Keys,deţinătoare a 14 premii Grammy,a ales verdele pentru o creaţie de la Stella McCartney.  Cântăreaţa a prezentat “Global Icon Award”,oferit ca tribut regretatei artiste Whitney Houston,care i-a fost şi foarte bună prietenă.

Rita Ora,prezentă pentru prima dată la MTV EMA,s-a asortat cu covorul roşu,purtând o rochie de la Marchesa,ţinută depre care a declarat că este rochia visurilor ei.

O alta prezenţă mult aşteptată a fost Kim Kardashian,care a făcut senzaţie cu rochia pe care a purtat-o. Kim a ales o rochie Stephane Rolland,neagră,decoltată,cu trenă lungă şi strălucitoare.

Nu au lipsit de pe scenă nici No Doubt,The Killers,Lana del Rey,Carly Rae Jepsen,Ludacris,si One Direction,formaţie care a fost recompensată cu premiul categorieiBiggest Fans”,chiar inaintea show-ului.

Ediţia din acest an a fost prezentată de Heidi Klum. Artista a impresionat printr-o ţinută Versace  impecabilă.

Mai multe