Geaca din piele – nelipsită în această primăvară

14 martie 2016   Evenimente

Este timpul să trecem la hainele de primăvară, lăsându-le la o parte pe cele de iarnă. Sunt la modă jachetele de piele, pe care le poţi purta cu blugi, fustă sau o rochiţă. Când vine vorba de îmbrăcăminte exterioară, geaca de piele este un must-have în acest sezon.

În toate magazinele de haine vedem geci de piele. Acestea se găsesc în mai multe modele,de diferite culori şi există mai multe moduri în care o putem purta,asta în funcţie de stil.

Idei de ţinută de primăvară cu geaca de piele

Geaca de piele poate fi asociată cu unele ţinute de seară,cu unele fuste sau o rochie. Dacă doreşti să păstrezi acest look ocazional,combină o geacă din piele cu perechea de blugi preferaţi şi un top simplu alb sau negru.

Când vine vorba de alegerea culorii,negru este cea mai comună pentru o geacă de piele. Indiferent dacă alegi pe cele trunchiate sau matlasate,o jachetă din piele neagră este tipul de sacou,de care fiecare femeie are nevoie.

În afară de negru,poţi alege culoarea roşie sau unele nuanţe de pastel,colorate. Culorile pastelate sunt cele mai potrivite pentru primăvară,aşa că le poţi lua în considerare.

În funcţie de stilul pe care vrei să-l adopţi în ziua respectivă,geaca de piele poate fi combinată cu adidaşi,pantofi,ghete,teneşi,iar când se încălzeşte cu balerini sau sandale.

Geaca de piele este perfectă pentru stilul casual,poate fi purtată ziua şi noaptea,dar poate fi purtată şi la o ţinută de birou.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe