Geci în tendinţe - Vezi ce modele să alegi!

6 martie 2017   Evenimente

Temperaturile prietenoase ne fac să renunţăm la hainele călduroase. Înlocuieşte-le cu piese vestimentare de tranziţie, inspirându-te din tendinţele acestui sezon.

Jacheta bomber

Jacheta aviator („bomber“) e perfectă pentru zilele însorite de primăvară şi se combină şi cu pantaloni strânşi pe picior şi cu fuste care ating genunchiul. Confecţionată dintr-un material impermeabil,această geacă cu o uşoară tentă sportivă te protejează de ploaie şi de vânt,mai ales dacă este vătuită. Cât priveşte încălţămintea,mizează pe cea cu talpă joasă.

Geacă,Bershka,90 lei

Geacă,H&M,139 lei

Geacă,Takko Fashion,89,99 lei

Din piele

Că e din piele ecologică sau întoarsă,o astfel de jachetă poate fi asortată cu articole de îmbrăcăminte dintre cele mai diverse,în funcţie de stilul care te caracterizează. Cea dreaptă se potriveşte cel mai bine cu o pereche de pantaloni eleganţi,pe când cea care urmează liniile corpului se asortează cu blugi,fuste şi rochii scurte. Cu fermoar dispus diagonal în partea din faţă,cu buzunare laterale şi cu capse la guler,geaca din piele întoarsă dă un aer sofisticat ţinutei tale.

Geacă,mangooutlet.com,149,90 lei

Geacă,mangooutlet.com,69,90 lei

Scurtă şi matlasată

Pentru că vremea este schimbătoare,ar fi bine să ai la-ndemână o geacă matlasată,scurtă şi eventual cu glugă. O poţi îmbrăca în dimineţile şi serile răcoroase de primăvară. Un alt avantaj major al acestei piese vestimentare este că poţi să porţi pe dedesubt un tricou sau o bluză subţire,fără să-ţi fie frig.

Geacă,Stradivarius,149,90 lei

Geacă,Bershka,89,90 lei

Geacă,bonprixro.eu,89,90 lei

O piesă clasică:trenciul

Dacă nu ai deja această unul în garderobă,cumpăr-ţi un trenci care să te scoată în evidenţă! Optează pentru modelele colorate,lungi,până la genunchi. Mizează pe o astfel de piesă vestimentară mai ales dacă obişnuieşti să te îmbraci elegant. Dacă ai una închisă la culoare,poart-o cu o eşarfă colorată.

Trenci,Bershka,179,90 lei

Trenci,raspberryfashion.ro,99 lei

Mai multe