Iată cum să te îmbraci dacă eşti însărcinată

10 august 2016   Evenimente

Atunci când o femeie este însărcinată, găsirea hainelor cu care să se simtă şi să arate bine, poate fi o adevărată provocare, mai ales în lunile calde de vară. Şi cum vara este perioada în care renunţăm la blugi, cele mai potrivite pentru viitoarele mămici sunt rochiile.

Iată care sunt cele mai potrivite haine pe care trebuie să le poarte o femeie însărcinată:Rochia

Sunt trei stiluri de rochii pentru femeile însărcinate,iar cele mai potrivite sunt rochia din bumbac,cea trapezoidală şi cea din talie. Aceste modele se găsesc la toate lungimile,sunt confortabile şi perfecte pentru burtică,care este în creştere. Dar,trebuie să ţii cont de câteva lucruri:

1. Burta poate face rochia să fie mai scurtă,poate prea scurtă,astfel încât,fie trebuie să ai metode alternative atunci când nu mai poate fi purtată,fie optezi pentru ceva puţin mai lung,astfel încât să poată fi îmbrăcată pe toată perioada.

2. Alege materialul care ţi se potriveşte

Pantalonul

Când vine vorba de pantaloni,atunci trebuie să alegi perechea cu un număr sau două mai mare,pentru că trebuie să fie confortabili pentru sarcină. De aceea,pe timpul veri,sunt suficiente două perechi de blugi,pentru că nu sunt recomandaţi. Poţi alege denimul,sau pantalonii drepţi cu o bandă largă,care nu vor irita pielea.

Culorile

Multe femei îmbracă haine de culori monocromatice după ce burtica începe să crească,dar nu evita să te joci cu nuanţele,cu articolele vestimentare cu imprimeu floral,şi culorile pastelate,luminoase. Poţi îmbrăca piesele la fel ca înainte de sarcină.

Credite foto:http://fashionsy.com

Mai multe