Iată cum să te îmbraci la nuntă - idei pentru mirese, naşe şi invitate

30 iulie 2016   Evenimente

Se apropie ziua cea mare şi încă nu te-ai decis ce model o să aibă rochia ta de mireasă? Alegerea poate fi una dificilă dacă nu ştii ce ţi se potriveşte în funcţie de siluetă. Şi ţinutele naşei şi ale invitatelor trebuie să fie elegante, fără s-o umbrească pe cea a miresei.

Prinţesă pentru o zi

Există o varietate de modele de rochii de mireasă:dintr-o bucată sau din două piese,lungi sau scurte,cu sau fără trenă,din satin,tul sau din dantelă. Pentru viitoarele mirese care au talia ca de viespe,indicate sunt rochiile sirenă,cu spatele gol,şi cele care au corsetul dublat de dantelă,cu peplum (strat de volane adăugate în jurul taliei). Dacă ai corpul în formă de măr (talie nedefinită,bust generos şi picioare subţiri),optează pentru o rochie care are cordon sub bust,iar în cazul în care ai şoldurile şi posteriorul voluminoase,alege rochiile prinţesă cu talia înaltă şi cele care au fusta în formă de A. Astfel de modele scot în evidenţă mijlocul şi distrag atenţia de la părţile generoase.

Rochie,altesse.ro,2.250 lei

Rochie,elitemariaj.ro,1.980 lei

Rochie,fashionpower.ro,1.400 lei

Rochie,la-jeune-mariee.com,1.050 lei

Rochie,la-jeune-mariee.com,920 lei

Rochie,la-jeune-mariee.com,1.100 lei

Dacă eşti naşă

În calitate de naşă,mizează pe articole vestimentare care urmăresc linia corpului. Ţine cont că ţinuta ta trebuie să fie elegantă şi să nu o eclipsezi pe cea a miresei. Potrivite pentru cununia religioasă sunt costumele deux-pieces şi rochiile până la genunchi,în nuanţe cu decolteu discret,mai ales dacă ai bustul generos. Seara,îmbracă o rochie lungă,fără mâneci,dintr-un material vaporos şi cu inserţii cu dantelă. Cât priveşte culoarea,evită negrul şi optează pentru albastru cobalt,mov,grena,roşu sau fucsia. Poartă tocuri,bijuterii cu pietre şi optează pentru o geantă care să se potrivească cu ţinuta.

Costum,emag.ro,199 lei

Rochie,bonprixro.eu,124,90 lei

Rochie,emag.ro,139,90 lei

În calitate de invitată

Nunta este un prilej de bucurie,aşa că de ce să te îmbraci într-o rochie neagră? Ai la îndemână o paletă largă de culori,cum sunt fucsia,albastru,verde,galben-solar sau roz-prăfuit. Dacă te-ai gândit să te îmbraci în alb,renunţă la idee. Această nuanţă este dedicată exclusiv miresei. Totodată,nu încerca să furi toate privirile purtând o ţinută prea provocatoare. Stai departe de rochiile cu decolteu adânc,cu fuste despicate ori cu unele foarte scurte. Cuvintele-cheie pentru tine trebuie să fie farmec şi eleganţă. Piesele vestimentare cu accesorii fine merg de minune la astfel de evenimente. Când îţi alegi încălţămintea pentru nuntă,ţine cont că trebuie să-ţi ofere confort dacă plănuieşti să stai toată seara pe ringul de tans. Poartă pantofi cu toc potrivit,fără barete,pentru a-ţi pune în valoare picioarele,şi o geantă într-o nuanţă temperată.

Rochie,emag.ro,130 lei

Rochie,emag.ro,149,25 lei

Rochie,fashionup.ro,129,90 lei

Rochie,Poema,135 lei

Rochie,Zara,130 lei

Mai multe