Iată două fotografii noi cu prinţesa Charlotte! Este adorabilă!

30 noiembrie 2015   Evenimente

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cu adorabila prinţesă Charlotte, cea mai nouă membră a familiei regale.

Palatul Kensington a publicat ieri două poze realizate de Ducesa de Cambridge,Kate Middleton,cu adorabila prinţesă Charlotte,cea mai nouă membră a familiei regale.

Prinţesa,care s-a născut acum şase luni,nu a mai fost văzut în public de la botezul ei din luna iulie. Micuţa Charlotte poartă o rochie cu motiv floral,cu guler şi un cardigan roz pal. Fotografiile au fost publicate pentru a mulţumi publicului britanic şi mass-mediei pentru că le permite copiilor să crească departe de lumina reflectoarelor.

Numele ei complet este Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge,şi se pare că i se potriveşte de minunte.  Născută pe 2 mai,prinţesa Charlotte este sigur fiica mamei sale. Dacă te uiţi atent poţi recunoaşte acest aspect după părul brunet şi ochii strălucitori ai Ducesei,în timp ce obrajii dolofani şi zâmbetul vesel arată exact că cei ai fratelui mai mare,George.

Se potriveşte foarte mult descrierea făcută de tatăl ei,prinţul William,care o alintă "o mică bucurie". Pozând pentru aparatul foto al Ducesei,la vârsta de şase luni,prinţesa Charlotte pare să fi moştenit ochii mari şi albaştri de la tatăl ei,prinţul William,cu care seamănă leit în poze,la o vârstă similară.

Prinţesa poate fi văzută stând într-un fotoliu verde,zâmbind şi jucându-se cu un căţeluş de plus. Este irezistibilă şi nu poţi să nu zâmbeşti când o vezi.

"Ducele şi Ducesa continuă să primească mesaje calde pentru prinţesa Charlotte din întreaga lume şi speră că toată lumea se va bucura de aceste fotografii minunate la fel de mult cum o fac ei",a fost mesajul trasnmis de către Palat. 

Sursa foto: The British Monarchy

Mai multe