Idei de inspiraţie pentru ţinuta office

30 martie 2016   Evenimente

Pentru a fi profesionistă în ceea ce faci, trebuie să ai şi un aspect profesional tot timpul. Acest lucru înseamnă că trebuie să te îmbraci întotdeauna în mod corespunzător pentru birou, în conformitate cu ultimele tendinţe de modă office.

Idei de ţinute office:

Dacă nu ai un job care să implice purtarea unei uniforme dar trebuie să ai o ţinută reprezentativă,poate fi un pic dificil. În căutarea de şic,elegant,şi în acelaşi timp profesionism,poate fi un pic greu.

Dacă eşti în căutarea unor ţinute care asigură un aspect profesional cu stil şi creativitate în această primăvară. Sunt alternative fabuloase şi profesionale dacă lucrezi într-un birou conservator sau creativ.

Din moment ce ai un loc de muncă creativ,atunci poţi alege altceva în afară de costum şi pantaloni. Este timpul să fii mai creativă. Alege să porţi blugi sau pantaloni negri,pe care-i combini cu o cămaşă,bluze,tricouri sau pulovere mai subţiri. Peste ele poţi lua un cardigan sau un blazer,dându-i ţinutei eleganţă.

Ochelarii de soare nu trebuie să lipsească,mai ales că s-a încălzit. La încălţăminte sunt de preferat pantofii cu toc sau pantofii eleganţi fără toc. Geanta nu trebuie să lipsească unei femei,aşa că alege una mai mare ca să-ţi încapă tot ce ai.

Eleganţa este dată mereu de purtarea unei rochii sau a unei fuste,mai ales la ţinuta de birou. Acestea trebuie să aibă lungimea până peste genunchi,niciodată deasupra genunchiului.

Atunci când purtăm o fustă,tivul trebuie să fie deasupra sau sub genunchi,de preferat una cu talie înaltă,pe care o combini cu o cămaşă albă sau de orice altă culoare.

Când vine vorba de alegerea culorilor,păstrează o paletă de culori neutre pentru un aspect elegant,şi în acelaşi timp,jucăuş prin combinaţie. La fel trebuie să fie şi materialul,unul elegant,nu strălucitor sau cu paiete.O ţinută office nu trebuie să fie monotonă,simplă şi plictisitoare. Ai nevoie de creativitate şi de o sursă de inspiraţie ca să arăţi elegant,păstrând în acelaşi timp aspectul profesional.

Credite foto:www.memorandum.com

Mai multe