Idei de ţinute pentru primăvară

2 martie 2016   Evenimente

Pantone a anunţat care sunt culorile anului 2016. Spun culorile pentru că în acest an, au ales două, nu doar una, aşa cum făceau în fiecare an. Nuanţele pe care o să le vedem în această perioadă sunt albastru serenity şi roz cuarţ.

“Realizează un echilibru între îmbrăţişarea caldă a tonului de roz cu cel albastru,mai rece,liniştitor,reflectând o stare de bine,precum şi un sentiment de ordine şi pace ", spune Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute.

Idei de ţinute pentru primăvară:

Aceste două culori o să le vedem la fiecare articol vestimentar din magazine, sunt cele care se combină perfect, şi în plus, sunt potrivite pentru primăvară.

Albastru serenity este o nuanţă de albastru calmant, o culoare care te linişteşte, şi este o nuanţă care trebuie să se găsească în garderoba ta în această primăvară. Această nuanţă de pastel merge foarte bine în combinaţie cu orice altă nuanţă pastel, dar şi cu negru, alb, gri, camel şi toate nuanţele de albastru.

Asta înseamnă că poţi face mai multe combinaţii, folosind această culoare la modă. Poţi alege să porţi o rochiţă de această nuanţă sau un costum office. Este culoarea care poate fi combinată cu orice altă nuanţă.

Dacă ai de gând să îţi cumperi o jachetă din piele sau poate un blazer şi nu ştii de culoare să alegi, atunci optează pentru nuanţa de albastru serenity. Combină geaca cu pantaloni negri sau cu o salopetă albă. Când vine vorba de încălţăminte, alege un sacou de acestă culoare şi o pereche de pantofi de aceeaşi nuanţă, sau orice altceva ce să se potrivească cu restul ţinutei.

Albastru serenity arată foarte bine în combinaţie cu orice altă nuanţă pastel, dar în această primăvară nu uita să o combini cu roz cuarţ, un roz nuanţă de piersică, care este foarte la modă. Această combinaţie simbolizează echilibru, linişte, pace şi relaxare interioară.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe