Idei de ţinute şic şi casual cu adidaşi

18 aprilie 2016   Evenimente

Nu contează cât de mult ne place să purtăm tocuri, deoarece acestea ne fac să arătăm şi să ne simţim mai bine, dar avem nevoie uneori să luăm o pauză de la ei şi să purtăm adidaşi. Aceştia pot fi încălţămintea perfectă pentru sala de sport, dar pot fi purtaţi şi la stilul casual.

Iată câteva idei de ţinute şic şi casual cu adidaşi:

Adidaşii sunt tipul de pantof pe care fiecare femeie ar trebui să-l aibă pentru a-şi finaliza ţinuta casual. Arată foarte bine în combinaţie cu articole vestimentare din denim,cum sunt blugii,pantalonii scurţi,tricourile sau geaca de blug.

În plus,adidaşii pot fi purtaţi la fuste sau rochiţe casual. Pantofii sport se găsesc în diferite modele şi culori,încât poţi avea câte o pereche pentru fiecare ţinută.

Adidaşii albi sunt cei cu care nu o să dai greş niciodată,deoarece pot fi purtaţi la absolut orice. Sau îi poţi alege pe cei în culori vibrante şi,astfel,îmbraci articole vestimentare de culori închise. În plus,la modă sunt şi cei cu imprimeu.

Modelele florale şi cele cu dungi sunt printre cele mai elegante şi la modă,în sezonul de primăvară-vară,aşadar,nu ar trebui să lipsească. Sunt cele pe care le poţi purta la mai multe ţinute şi cu care nu o să dai greş.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe