În culoarea vinului

15 octombrie 2016   Evenimente

Că-i mai spui roşu-închis, vişină putredă, granat sau bordo, vorbim de aceeaşi culoare: grena. Fiind de-a lungul timpului, nuanţa favorită a aristocraţiei, îşi păstrează şi azi distincţia şi poate fi purtată atât ca accent, cât şi ca ţinută completă.

Cum o asortezi cu alte nuanţe

Pe lângă bluze sau cămăşi grena,în acest sezon,completează-ţi garderoba cu pulovere şi cardigane în culoarea vinului. Pentru un plus de feminitate,le poţi asorta cu o cămaşă albă sau una roz-pal şi pantaloni albaştri. O combinaţieinteresantă obţii şi dacă asociezi o fustă din reiat grena cu o maletă bleumarin. Dacă preferi pantalonii în această nuanţă,poartă-i cu un pulover bej sau gri.

Pantaloni,bonprixro.eu,89,99 lei

Fustă,miniprix.ro,69 lei

Cardigan,bonprixro.eu,89,99 lei

Bluză,H&M,59,90 lei

Pulover,raspberryfashion.ro,89 lei

Ţinuta monocromă

O decizie câştigătoare iei şi dacă te îmbraci din cap până-n picioare în grena,mai ales că această nuanţă avantajează pe oricine. Urmează să participi la un eveniment important în familie? Dacă vrei să pari mai slabă şi mai înaltă,mizează pe o ţinută monocromă,obţinută dintr-o rochie,pantofi cu toc şi jachetă din imitaţie de piele grena. O cureluşă sau o geantă-plic dau ţinutei un aer aparte. La această vestimentaţieaccesoriile potrivite nu trebuie să aibă pietre mari,ci să fie delicate,din materiale preţioase.

Rochie,miniprix.ro,79 lei

Rochie,bonprixro.eu,99,99 lei

Idei Click! pentru femei

Un sacou grena se potriveşte cu o pereche de pantaloni negri şi un tricou alb.

Accesoriile grena sunt cel mai uşor de introdus în ţinute. O eşarfă,o geantă sau o pereche de pantofi ori botine în această culoare pot înveseli orice vestimentaţie sobră.

Pantofi,Deichmann,119 lei

Geantă,Stradivarius,89,90 lei

Botine,fashiondays.ro,119,90 lei

Mai multe