Începe târgul cadourilor de Paşte!

30 martie 2015   Evenimente

Cum sărbătoarea Floriilor şi cea a Paştelui bat la uşa, iar toată lumea va caută soluţii inspirate de daruri pentru cei cu nume de flori dar şi pentru Iepuraş, “Târgul cadourilor de Paşte” de la Sala Dalles, din perioada 2 – 11 aprilie, reprezintă cea mai potrivită alegere.

De la cafea şi ceaiuri aromate,delicatese şi confiserie,până la bijuterii din argint şi pietre semipreţioase sau bijuterii de autor,fiecare vizitator al Târgului cadourilor de Paşte de la Sala Dalles va găsi câte un dar pentru cei dragi. Obiecte din ceramică şi lemn pictat,precum şi alte produse handmade vor fi expuse la standul artiştilor plastici. Produsele apicole şi terapeutice,dar şi cosmeticele şi produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresată celor care au permanent în vedere ideea de viaţă sănătoasă.

Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare,meşterii populari invitaţi la „Târgul cadourilor de Paşte” vor împărtăşi vizitatorilor din tainele încondeierii ouălor şi a picturii icoanelor,cioplitului lemnului şi confecţionării de podoabe şi vor putea fi urmăriţi la lucru.

Decoraţiunile şi cadourile inedite prezentate la “Târgul cadourilor de Paşte” de la Sala Dalles. articolele de îmbrăcăminte şi accesoriile vor putea satisface cu siguranţă şi cele mai pretenţioase gusturi. Nici cei mici nu vor fi neglijaţi,astfel că jucării dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba Iepurasului de Paşte.

La „Târgul cadourilor de Paşte” vă veţi întâlni şi cu invitaţi speciali. Anca Alungulesei îi va învaţă pe cei prezenţi că “sănătatea se învaţă”,în cadrul atelierelor de gătit Rawcoco,care va avea loc sâmbătă,4 aprilie,de la ora 14.00.

“Vă aştept sâmbătă să vă arăt cum puteţi să vă faceţi acasă cozonac raw vegan în doar 20 de minute! Fără foc,fără zahăr,fără făină dar cu gust! Este ştiut deja că,în perioada sărbătorilor,mulţi dintre noi se plâng de faptul că se îngraşă. Şi pe bună dreptate,deoarece masa este extrem de îmbelşugată,abundă în fripturi,maioneze şi,bineînţeles cozonac. Zahărul,făina albă şi drojdia din cozonac sunt ingredientele care ne îngraşă. Astfel,în loc să petrecem sărbătorile liniştite alături de cei dragi,vom fi stresaţi,că ne vom îngraşă. În afară de asta,această variantă de cozonac pe care o voi prepara poate fi consumată atât de persoanele care suferă de diabet,dar şi de către cei care au diverse intoleranţe (lactoză sau gluten). Dacă sunteţi curioşi să vedeţi,dar să şi gustaţi,vă aştept sâmbătă,4 aprilie,la ora 14.00,la Sala Dalles. Participanţii vor fi înscrişi automat la o tombolă şi vor primi din partea noastră o cutie plină cu surpize dulci,direct de la RawCoco,prima cofetărie-ceainărie raw vegană din România”,declară Anca Alungulesei.

În plus,adulţii şi copiii care vor merge la Sala Dalles în perioada 2 – 11 aprilie vor putea participa la o serie de ateliere în cadrul cărora vor învăţa să picteze ceramică,să facă modelaj în lut,să cioplească lemnul sau să încondeieze ouăle pentru masa festivă de Paşte.

 „Târgul cadourilor de Paşte de la Sala Dalles poate fi vizitat în perioada 2 – 11 aprilie,între orele 10.00 – 20.00. Intrarea este liberă.

Mai multe