"Ingredientele chic" ale ţinutelor de vară. Ce să nu-ţi lipsească din garderobă!

21 iulie 2015   Evenimente

Vara aceasta garderoba ta are nevoie de o metamorfoză. Transformările ne ajută să fim surprinzătoare şi misterioase, de aceea, îţi venim în ajutor ca să-ţi găseşte-ţi stilul ce te transformă într-o altă femeie, mai chic şi mai încrezătoare.

Ai sandale,tenişi,papuci,pantofi sport sau espadrile pe care le poţi completa cu o geantă cu un design sofisticat şi colorat. Încearcă un alt stil vestimentar pentru a te simţi altfel în această vara! Ai la dispoziţie ingredientele-cheie:pantofii şi geanta. Tu ce declaraţie de stil vei face vara aceasta?

Nautical Lookpentru un stil ca briza mării. Alege espadrile şi genţi colorate,de mărime medie,pe care le poţi completa cu un outfit alb sau albastru intens.

Un look romanticpentru zilele când te simţi boemă. Optează pentru genţi plic şi sandale cu detalii de tip flori,mărgele,inserţii metalice sau din textil.

Uber-chicpentru serile în oraş. Dacă alegi o geantă plic cu imprimeu pop-art şi sandale gladiator,vei obţine un look care bifează cele mai hot tendinţe ale sezonului în accesorii.

Preppy Lookeste ideal pentru zilele senine,când vrei un outfit lejer,cu un aer fresh. Optează pentru tenişi albi sau din dantelă,pe care să-i completezi cu o geantă medie,în tonuri nude.

Un look mix&match,ca un cocktail dulce-acrişor. Pantofii sport nu mai sunt doar pentru sala de fitness sau jogging. Acum,completează ţinute elegante şi accesorii clasice. Asortează-i cu o geantă oversized,în nuanţe electrice şi vei obţine un look inedit.

Lookurile casualpentru orice moment al zilei. Atunci când vrei să te simţi confortabil,poţi să fii şi sofisticată. Alege papuci sau sandale cu talpă groasă,extrem de comozi,şi completează-i cu o geantă de tip sac.

Mai multe