Întoarcerea la trenci

14 martie 2012   Evenimente

Unul dintre motivele pentru care aştept primăvara e acela că de-acum încolo, timp de câteva luni, voi putea purta un trenci sau altul, cu cordonul înnodat, cu mânecile suflecate sau cu o curea contrastantă.

Abia aştepţi venirea primăverii ca să poţi purta din nou una dintre cele mai stylishpiese din garderobă. E vorba de nedemodabilul trenci,creat în 1914,de Thomas Burberry,pentru soldaţii englezi ai Primului Război Mondial. De atunci până azi,trenciul a avut tot timpul să cucerească generaţii întregi de femei pornite în căutarea eleganţei,pe străzile marilor sau micilor oraşe,peste tot în lume.

Dintre style icon-urile care l-au adorat,să le-amintim doar pe Brigitte Bardot,Catherine Deneuve sau Audrey Hepburn. Dacă vrei nume din zilele noastre,gândeşte-te la Kate Moss sau la Katie Holmes.

Trenciul e polivalent şi atemporal,o investiţie care face toţi banii.

Modelul e vechi de aproape 100 de ani,dar deloc învechit. Totuşi,îl poţi transforma după gustul tău şi după capriciile modei. Dă-i o notă personală,purtându-l cu stil într-una dintre variantele:

Fii creativă şi experimentează,trenciul este o haină atât de elegantă,încât va fi foarte greu să greşeşti,oricum l-ai purta!

Mai multe