Inul, materialul verii

8 iulie 2018   Evenimente

Inul e un material care nu se demodează niciodată. Vara, ţine căldura dogoritoare la distanţă, oferind o senzaţie plăcută pe piele. Înnoieşte-ţi garderoba cu câteva piese vestimentare  în tendinţe, pe care poţi să le asortezi cu uşurinţă.

Fuste cu croieli simple

Fustele de in îţi oferă o notă de eleganţă şi rafinament, fără prea mult efort. Asortate cu cămăşi din materiale preţioase, pun frumos în valoare orice siluetă. În combinaţie cu tricouri, maieuri sau bluze din acelaşi material creează o ţinută estivală comodă, care poate fi purtată în orice context.

Fustă din in cu dungi, Zara, 149,90 lei

Fustă din in, Zara, 149,90 lei

Pantaloni eleganţi

Sunt în tendinţe în special pantaloni cu croială clasică, potriviţi pentru birou sau o ieşire în oraş. Poartă-i cu pantofi şi sandale cu toc, ori cu espadrile şi balerini dacă vrei mai mult confort. Şi pantalonii scurţi sunt la modă, oferindu-ţi multă libertate de mişcare.

Pantaloni din in, H&M, 159 lei

Pantaloni scurţi din mix de in, H&M, 99 lei

Rochii în culori vii

Deşi inul se regăseşte mai mult în piese vestimentare în nuanţe neutre, culorile vii sunt la modă vara asta. Albastrul marin sau galbenul rupt din soare îţi va da un aer boem, de vacanţă. Accesorizează ţinuta cu o pălărie mare şi cu ochelari de soare.

Rochie din in cu dantelă, bonprixro.eu, 149,90 lei

Rochie din in cu imprimeu, boemurban.ro, 145 lei

Idei CPF

Bluzele de in sunt perfecte pentru vară şi pot fi purtate în numeroase combinaţii, cu blugi sau cu fuste vaporoase.

Bluză din in, Zara, 149,90 lei

Truc CPF

Fibrele naturale se şifonează mai uşor decât cele sintetice, aşa că dacă vrei să-şi păstreze mai mult timp forma, calcă hainele din in cât sunt încă uşor umede.  

Mai multe