Iubit de împrumut

6 mai 2011   Evenimente

La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată de succes din Manhattan, vrea să trăiască totul la maximum şi-şi dă viaţa peste cap într-o singură seară.

Ea bea cam multe pahare de şampanie şi după ce se distrează ca la carte,sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă până aici,doar că Dex este logodnicul lui Darcy,prietena din copilărie a lui Rachel.

De aici,toate lucrurile se complică în viaţa eroinei şi se întâmplă o serie de întâmplări care mai de care mai haioase. Sentimentele pentru aventura ei de-o noapte o vor face să-şi pună o mulţime de întrebări despre ceea ce înseamnă loialitatea,prietenia şi dragostea. Oare ce va face Darcy când va afla toată tărăşenia?

Va putea oare Rachel să-şi recunoască vina şi să obţină iertarea din partea prietenei ei? Răspunsul îl vei afla la sfârşitul filmului! Până atunci,nu ne rămâne altceva de făcut decât să-ţi urăm vizionare plăcută!

Regizor:Luke GreenfieldDistribuţie:Kate Hudson,Ginnifer Goodwin,John KrasinskiDurata:130 de minutePremiera în România:13.05.2011

Mai multe