Jachetă, trenci, poncho - ce alegi primăvara asta?

29 aprilie 2014   Evenimente

Gata cu paltoanele şi gecile groase! E timpul să purtăm trenciuri, jachete subţiri, ponchouri şi sacouri. Pe lângă faptul că ne ţin de cald în dimineţile şi serile răcoroase, aceste piese vestimentare sunt şi la modă.

Mizează pe culoare şi pe denim dacă vrei să fii în tendinţe.

Jachete colorate

Anul acesta se poartă jachetele din denim şi cele din piele. Jacheta din denim se pliază perfect pe orice stil vestimentar şi va fi aliatul tău,dacă o alegi în funcţie de stilul şi conformaţia corpului. De asemenea,poţi să porţi jachete din piele de orice culoare şi de orice dimensiune. Cumpără-ţi jachete în culori calde,ca să fii în tendinţele acestui sezon. Acestea pot fi purtate cu orice ai în garderobă.

 Jachetă Mini Prix,69 lei 

Jachetă denim H&M,129 lei

Nu uita de sacouri!

Sunt în tendinţe sacourile viu colorate. Îmbracă-te cu ele în orice moment al zilei şi nu-ţi fie teamă de culorile puternice. Cu siguranţă te vor binedispune! 

Sacou Takko Fashion,119 lei

Sacou H&M,129 lei

Sacou New Yorker,109 lei

În zilele răcoroase,poartă un poncho

Poncho este o bucată mare de ţesătură,fără mâneci,cu o singură deschidere pentru cap. Cu ajutorul lui,oamenii din Anzi se protejau de frig şi de ploaie. Iniţial,era confecţionat din lână. Acum,ponchoul e considerat specific zonelor din America de Sud şi Mexic,dar treptat a devenit o piesă des întâlnită în garderobele femeilor de pretutindeni şi este confecţionat din cele mai diverse materiale.

Poncho Mini Prix,39 lei

Poncho Mini Prix,42 lei

Trenciuri de efect

Trenciul este unul dintre cele mai versatile obiecte vestimentare din sezonul. Îl poţi purta deschis,închis la nasturi sau cu cordonul legat. Sunt în tendinţe trenciurile crem şi maro,simple şi lungi până la genunchi.

Trenci H&M,129 lei

T

re

nci Mini Prix,78,4 lei

Mai multe