„M-am născut fără vagin!” Cum a reușit să aibă relații intime?

3 noiembrie 2023   Evenimente

Ally Hensley era adolescentă când medicii i-au spus că s-a născut fără vagin. Ani de zile, femeia de 42 de ani a crezut că „anomalia” ei o definea. Într-o bună zi, situația s-a schimbat radical!

Multă vreme s-a temut că lumea va descoperi adevărul despre ea și că va fi dezbrăcată din priviri de toți cei de lângă ea. Întrebată neîntrerupt dacă „arăt ca Barbie acolo jos”, Ally a dezvăluit, în podcastul Xposed cu Samantha X, că ea arată „la fel ca orice altă femeie în exterior”.

Tulburarea de care suferă blonda din Marea Britanie se numește Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser, dar diagnosticul ei presupune că s-a născut și fără uter, ceea ce înseamnă că n-a putut face copii niciodată.  

„Mi-am petrecut ani din viață simțindu-mă că mi-era rușine cu corpul meu, că nu eram normală și că nu voi putea avea niciodată copii”, a declarat femeia fără vagin. „Nu mă simțeam ca o femeie obișnuită, lucru care mi-a afectat relația cu bărbații. N-aveam încredere în mine și mă întrebam tot timpul dacă sunt cumva destul de femeie pentru ei”, a declarat Ally.

Ciudat e că Hensley s-a născut cu ovare, așadar nivelul estrogenului în organismul ei e la fel ca al oricărei alte femei. De asemenea, ea are sâni, șolduri și nimeni n-ar spune, doar uitându-te la ea, că n-are… vagin.

„Mă simțeam ca o ciudățenie a naturii. Singurătatea și rușinea pe care le simțeau erau aproape palpabile. Sufeream crunt, mă simțeam că nu sunt suficientă pentru nimeni”, a încercat să explice cum se simțea.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, s-a pus în discuție un subiect delicat – sexul. Singura posibilitate de-a avea relații intime era să se opereze ca să-și schimbe anatomia, sau să se… dilateze. Iar ea a ales dilatarea. Ce înseamnă asta? Să-și facă singură vaginul cu dilatatori medicali.

„«Buricul» meu vaginal era… cât un buric. A trebuit să-l lărgesc cât… un vagin”, a declarat Ally. Când prietenele ei ieșeau la întâlniri amoroase, bucurându-se de o viață sexuală sănătoasă, ea stătea închisă în dormitorul ei și folosea dilatatorul. Întreaga operațiune a durat nouă luni.  

„A fost agonie pură! Mă simțeam dezgustată și rușinată”, a continuat să povestească. După care a primit OK-ul să poată avea sex prin penetrație. „După ce mi-am făcut singură vaginul, de-abia așteptam să-l folosesc, așa că am devenit promiscuă, eram înnebunită să-mi dovedesc feminintatea”, a conchis ea.

După 25 de ani petrecuți ca orice altă femeie de pe acest pământ, cu vagin, Ally a ales să-și spună povestea pe Instagram, iar reacția femeilor cu probleme asemănătoare a fost incredibilă. Scopul ei în viață a devenit ajutarea altor femei.

foto - Instagram

Mai multe