Mila Kunis, noua imagine Dior

9 ianuarie 2012   Evenimente

Mila Kunis, actriţa de origine ucraineană, a fost numită imaginea casei Dior, pentru sezonul primăvară-vară 2012. După Marion Cotillard, o altă brunetă cu ochi mari încarnează femeia Dior. Dar cine e Mila Kunis?

O ştii din filmul premiat cu Oscar,„Black Swan”,în care interpreta o balerină provocatoare. Sau,poate,din comedia„That’s 70’s Show”.Sau din „Sex with Benefits”,unde apărea alături de Justin Timberlake.

Aceste roluri i-au adus o mare popularitate şi i-au asigurat un loc în topurile celor mai sexy femei din lume. În plus,Mila Kunis e considerată una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete.

Frumuseţea şi stilul ei au fost rapid remarcate şi de reprezentanţii casei de modă Christian Dior. Astfel că,la 28 de ani,ea devine în mod oficial noua imagine Dior.

O vom vedea în campania pentru sezonul primăvară-vară 2012,care mizează pe negru,pe simplitatea eleganţei pure şi pe o dezinvoltură în care naturaleţea sofisticată se combină cu strălucirea celor mai scumpe accesorii. Şi Mila Kunis e chiar credibilă în rolul femeii pentru care luxul e plăcerea supremă.

Mai multe