Modelul floral nu se poartă doar vara! Iată cum să-l porţi şi toamna!

21 octombrie 2016   Evenimente

După cum bine ştim, articolele vestimentare cu model floral sunt perfecte pentru primăvară şi vară, dar asta nu înseamnă că pot fi îmbrăcate şi atunci când gradele din termometru au scăzut. Iată câteva idei de ţinute de toamnă cu haine model floral.

Articolele vestimentare sportive de toamnă au modelul floral diferit.

Modelul floral nu se poartă doar vara! Iată cum să-l porţi şi toamna!Câteva sfaturi care te ajută să ai ţinuta cu model floral perfectă în această toamnă:

Dacă ai curajul să porţi articole vestimentare model floral în această toamnă,este bine să nu alegi nuanţe pastelate,neon-culorile specifice verii.

Alege nuanţe închise,potrivite pentru anotimpul în care ne aflăm. Acestea sunt:galben muştar,bleumarin,portocaliu închis,verde închis,mov-prun şi vişiniu.

Modelul floral se găseşte la toate articolele vestimentare. Nu există o limită atunci când alegi acest model. Jachetă,topuri,pantaloni,pulover,rochiţă,fustă – toate sunt must-haveîn această toamnă. O rochie neagră cu model floral peste care iei un palton camel este ţinuta perfectă pentru acest sezon.

Dacă nu vrei să alegi articole vestimentare cu model floral,atunci optează pentru accesorii. Sunt rafinate şi adaugă eleganţă.

Nu uita că stratificarea este cheia. Este o funcţie tehnică şi la modă. Trebuie să porţi doar o piesă vestimentară de acest model,pentru a nu se exagera. Restul ţinutei trebuie să fie simplă,de preferat culori monocromatice.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe