Must-have-ul toamnei: Sacoul gri

12 octombrie 2016   Evenimente

Culoarea gri este una dintre nuanţele la modă în timpul sezonului de toamnă. Şi una dintre modalităţile prin care poate fi purtată acestă nuanţă este alegerea unui sacou, care este o piesă vestimentară indispensabilă şi nelipsită din garderoba unei femei.

Griul este nuanţa versatilă la modă.

Fiind o nuanţă neutră,griul se potriveşte de minune cu aproape orice. Este cu siguranţă una dintre culorile must-have pentru toamnă şi iarnă. De asemenea,griul arată foarte bine în combinaţie cu vişiniu,negru,alb,bej,galben muştar,bleumarin,aşadar,ai de unde alege,şi poţi face cele mai frumoase combinaţii.

Iată câteva idei de ţinute care te ajută să ştii cum se poartă sacoul gri:

Griul este culoarea care se găseşte în mai multe nuanţe,astfel că,acesta este motivul pentru care se găsesc mai multe sacourigri,pentru a avea de unde alege. De asemenea,acestea pot fi găsite în stiluri versatile şi,cu siguranţă îl vei găsi pe cel care ţi se potriveşte.

În funcţie de tipul de sacou,poate fi purtat ocazional,ca haină la ţinuta office sau chiar atunci când mergi la o petrecere.De asemenea,acum sunt la modă articolele vestimentare cu imprimeu,iar sacoul nu face excepţie. De exemplu,poţi alege un sacou gri modelul cu dungi,care poate fi alegerea perfectă atunci când ţinuta este în totalitate gri. Pentru că,ştiţi că este mai bine să te joci cu nuanţele şi texturile atunci când vrei să mergi pe o ţinută monocromatică.

Sacoul gri merge foarte bine la o ţinută formată din pantaloni negri şi cămaşă sau o bluză albă,dar şi la fustă,rochie şi blugi skinny. Când vine vorba de încălţămintea potrivită,în acest caz pantofii cu toc,ghetele şi pantofii de de toamnă,chiar şi pantofii sport,merg foarte bine.

Credite foto:http://fashionsy.com

Mai multe